En stor dag for engelsk fodbold (men…)

6874.jpg

29. november er en stor fælles fødselsdag i engelsk fodbold.

Ryan Giggs fra Manchester United bliver 34 i dag.
Kasey Keller, der er målmand hos Fulham, bliver 38.
Mark Pembridge. der førhen spillede for samme klub, bliver 37.
Dimitrios Konstantopoulos, der er målmand i Coventry (der i årevis har rumsteret rundt nede i The Coca Cola League), bliver 29.
Stephen O’Halloran (billedet) fra Aston Villa bliver 20.

Så vidt jeg kan se, er der ikke nogen fra Liverpool FCs førstehold, der er født på denne dag. Men til gengæld…

… er Jens tættere på sin gud i denne uge.

…og AaB skal sørge for, at storheden i engelsk fodbold begrænser sig til fødselsdagene. Jeg sidder hjemme i stuen med nerverne uden på den sorte t-shirt.

(Den tilsyneladende sammenstimling af fødsler kan forklares ud fra det, man i sandsynlighedsteori kalder fødselsdagsparadokset. Allerede i en forsamling på 23 mennesker er sandsynligheden for at to af dem har samme fødselsdag over 50%.)

9 tanker om “En stor dag for engelsk fodbold (men…)”

 1. Puha Pastor det var tæt på med en solid overraskelse. Du må trøste dig med den gode første halvleg eller noget i den stil.

 2. Det er først i foråret, at Editors kommer, og jeg regner med, at de klarer sig bedre end Happy Mondays gjorde i går (det er ikke svært).

  Og jeg regner bestemt med at Spurs vinder i aften – det har jeg i hvert fald sat et par kr. på.

 3. Men lad os nu tale om den vigtige kamp i Moskva istedet. 😀

  Jeg vil komme end for nogle små bombastisk udmelding, nogle vil mener en typisk FCK udmelding, men ikke destro mindre vil jeg hermed melde ud at:

  FCK bør og skal kunne vinde over Lok. Moskva i aften.

  fordi

  Moskva har spillet langt under niveau og haft kæmpe fiasko i deres liga (sådan reporteres det ihvertfald). Kampene mod Midtjylland bekræfter dog dette billede af holdet. trods to sejre, så var Moskva hverken imponerende eller noget frygtindgydende hold og vil mene Midtjylland tabte kampen, det var ikke Moskva der vandt den. Et disciplineret FCK hold bør kunne hente 3 point i dag i minusgraderne.

 4. Er der virkelig ikke noget bedre at høre end Joy Division Jam i Århus i aften? Og hvornår var det, Spurs skulle vinde?

Skriv et svar