Europäische Nächte

Ray Kennedy var LFC-kaptajn på Olympiastadion i München i foråret 1981, sidst Liverpool mødte FC Bayern München i en kamp der betød noget. Dengang, i en europæisk mesterholdssemi, gik Liverpool videre med 1-1 i München efter først 0-0 på Anfield. I aften synes et lignende resultat usandsynligt, da Liverpool kommer med stærkt svækket forsvar (uden VvD), samt et angreb, der sjældent går målløst fra banen. Liverpool har ikke spillet siden forrige weekends stroll henover Bournemouth. Firmino meldes tvivlsom med virus, og uden både Van Dijk og ham kan det blive vanskeligt mod de tyske mestre, der har en tradition for at smadre engelske hold ( = Arsenal) i deres CL-kvartfinaler. Det bliver nervepirrende.

Liverpool – FC Bayern München, tirsdag kl 21.00, 3+/downthelocal

3 tanker om “Europäische Nächte”

  1. Helt så nervepirrende som Premier League er det dog ikke. Champions League er vel lidt herlig adspredelse, og noget kan tyde på, at Liverpool klarer sig bedre med et stramt kampprogram, så alene af den årsag vil det være fint at gå videre i europæisk fodbold. Men ærlig talt, kampen på søndag er langt mere nervepirrende og spændende….

  2. Jeg mindes en europæisk super cup-kamp i 2001, hvor Liverpool vandt dén sæsons femte trofæ. LIDT betød den kamp vel…?

    Det bliver tæt i aften.

Skriv et svar