Fan mail

Utroligt men sandt: Blondie’s Debbie Harry blev født i dag i Miami., Florida for hele 74 år siden. Her er hun 31-32 år gammel i 1977, da det hele sker for Blondie og hende på punkscenen på Manhattan, NYC. Vi er på Lower East Side-baren/klubben CBGB på The Bowery, omdrejningspunkt da for så skelsættende men forskellige nye bands som ikke mindst Television, Talking Heads, The Ramones, Dead Boys, Richard Hell & The Voidoids og altså Blondie, der i miljøet mest er lidt af en joke, men skal ende med at blive størst af dem alle. Den succes ligger endnu langt ude i fremtidens tåge på disse håndholdte og sort/hvide lofi-optagelser, hvor Debbie og band, ansporet af dynamiske Clem Burke på trommer, racer gennem en håndfuld sange fra Blondie’s girlgroup-vidundelige 1976-debut…

En tanke om “Fan mail”

  1. Hej Jens
    Hvor bizart var det helt uventet at få dig i tale under en samtale med min søn. Givet at jeg brugte de få sekunder på at tvivle, vil jeg gerne markere, hvad jeg med lidt mere overblik måske ville have sagt.
    Melankolien i din stemme, i musikken og i teksterne har altid ramt en nerve. Som augustduggen i spindelvæv, mågeskrig over havet og fodtrinnenes knitren i nyfalden sne. Denne balanceren på grænseflader og udpegning af mellemrum. Tvistet i at af rigdom følger tab og at tab er rigdom. Følelsen af at blive grebet, mens vi sammen falder mod uendeligheden; at du er der, og jeg kender dig ikke, men det gør jeg alligevel, for du ser det samme som mig. Måske gør det mig til fan. Det gør mig i alt fald til menneske, fordi du har udfoldet konturerne af verden for en stund.

Skriv et svar