Før “Before The Dawn”

IMG_3819.JPG

IMG_3823.JPG

Det er i aften, jeg skal se Kate Bush give koncert – én ud af hele 22 koncerter under fællestitlen Before The Dawn. Det bliver samtidig første gang, jeg er til koncert på det legendariske koncertsted Hammersmith Odeon – der nu hedder Eventim Apollo.

Jeg tilbragte morgen og formiddag sammen med familien på besøg i Warner Bros.-filmstudierne, hvor min Harry Potter-begejstrede datter på 13 fik set kulisser og special effects fra filmene.

Nu er det så blevet min tur. Jeg stod i en forholdsvis kort kø kl. 15.55, fem minutter før billetkontoret åbnede. Bag mig stod en australsk mand i orange jakke – han ville vide om dette var køen for afbudsbilletter.
Nej, desværre. Jeg håber ikke han var taget hele vejen herop bare for at prøve at få en afbudsbillet. Kl. 16.00 kunne jeg gå forbi alle de formodentlig forgæves ventende, vise pas og en email-udskrift og hente den uhyggeligt dyre billet. Jeg kan stadig ikke helt fatte at jeg rent faktisk skal opleve den sangerinde, jeg i mange år kun har læst om og lyttet til på et lille antal albums. Anmeldelserne lover rigtig godt; jeg håber de har ret.

En tanke om “Før “Before The Dawn””

Skriv et svar