Forårets koncerter

http://www.jensunmack.dk/wordpress-3/wp-content/images/thumb-Joy06.jpg

30/03/06: Odense, Magasinet
31/03/06: Kolding, Pitstop
01/04/06: Århus, Voxhall
10/05/06: Roskilde, Gimle
11/05/06: København, Store Vega (support: I Got You On Tape)

19 tanker om “Forårets koncerter”

 1. Hej Jens

  Nogen mulighed fpr You’ll never walk alone som ekstranummer på noget tidspunkt under turnéen ?

 2. Jane2804, vi ved endnu ikke noget om hvornår Roskilde-koncerten finder sted. Men mon ikke det – traditionen tro – bliver lige mens Morrissey spiller!?!

  morten ramone, den ser ok ud, men det er svært at bedømme udfra så lousy et billede. Den “internationale” 3-sangs-cd du omtaler er kun for de allerstædigste samlere – LS på engelsk er simpelthen ikke umagen værd at høre på.

 3. Skal vi ikke lukke med en konstatering af, at Mozzer desværre aldrig bliver stor nok til at få Orange lørdag aften.

 4. ps. ifgl. en hjemmeside spiller Morrissey d.1.7, håber ikke at i igen overlapper hinanden….

 5. Hej Jens ved du hvilken dato du spiller på Roskilde, vi skal arbejde der og vil gerne planlægge det sådan at vi kan se dig, Ses den 11.5

 6. Babyshambles skal man nok ikke glæde sig til før man står foran scenen og Doherty er set i bygningen – men nu er billetterne da hjemme til The Drug Addict Peep Show på Train…

 7. Yugo, jeg troede at Mr. Doherty havde travlt med at afsone den dom på et års samfundstjeneste for besiddelse af diverse opiater, som han blev idømt i sidste måned? Så er billetterne i forsalg til lørdagen i K.B. Hallen udsolgt på Radiohead.com.

 8. Hej Jens
  Var det ikke en ide med en dobbeltkoncert eller to med din fremragende mørkere bror (i ånden) Joakim Thåström. Tror du ikke, at det kunne lokke ham en tur tilbage over sundet?

  Det er jo ligefør at “Är det is på fottbollsplan i år?” tangerer din linie; “Piger lissom dig – med lange stærke ben”
  Kærligst
  Claus – nu Charlottenlund

 9. aakjaer, tak for tippet – kæresten og jeg tager en tur i KB Hallen søndag 7. maj! Det bliver sgu fedt at høre Radiohead igen efter de to brilliante koncerter i Valby-Teltet i 2002.
  Og hvem tør mon satse på at Pete Doherty klommer til Århus 5. maj….? Jeg tager sgu chancen, selv om det nok er et lotteri både om han kommer eller ej, og om han gider at spille en ordentlig koncert!

 10. Der er andre koncerter end vores i foråret!!

  Jeg har lige købt billetter til Radiohead i K.B. Hallen 6. maj fra Radiohead.com, hvor der sælges et begrænset antal inden Billetluge-helvedet starter på lørdag. Der bliver kun 14 koncerter i Europa i dette forår – 2 i DK (6. og 7. maj), 2 i Holland og 10 i UK.

  Fuck, hvor er jeg glad 🙂

 11. unmacks nye video til happy ending bliver i denne uge testet på kristian leths liga.dk. stem her http://www.dr.dk/skum/liga

  for at stemme skal oprette sig som medlem af skum – community for unge mellem 13-20 årige… 🙂

  og se så med næste torsdag ml. 16-17.

 12. Tak Lars… Godt nok dyrt og besværligt at ville se sit idol. Men hvad gør man ikke for ham Mozzer.

 13. Hej Iben

  Jeg har fået min billet til Malmø sendt med anbefalet post. Kostede godt nok kr. 200 svenske, men det var da stadig billigere end at tage derover selv efter den.

 14. Gad vide hvor jeg må spørge om dette??? Men nu bliver det her… Nogen der skal til Sverige og hente Moz billetter?

Skriv et svar