Aprilsnar: Genindspilning

vhfr.jpg

Følgende er løgn:

Kun få dage efter udsendelsen af Aftenland Express viser det sig, at det er nødvendigt at genindspille Vejen hjem fra rocknroll, da de oprindelige masterbånd er forsvundet, mens de var udlånt til musiktidsskriftet Gaffa i forbindelse med en fornyet anmeldelse. Alle forsøg fra A:Larm på at fremskaffe en original kopi har været forgæves.

Genindspilningerne vil ske i forbindelse med forberedelserne til forårets turné. “Det er ikke nødvendigvis dårligt, for nu kan jeg lægge nogle ekstra guitarsoloer ind undervejs”, fortæller Rune Kjeldsen.

6 tanker om “Aprilsnar: Genindspilning”

 1. Jeg er også blevet spurgt i Soundstation, om jeg ikke havde et eksemplar, som jeg ville sælge..hmm…

  P.S Foråret har for alvor ramt Århus, hvor de HVide i dag hev tre point med til Fredensvang. Nu er der kun tre stk. til en andenplads.
  Og nej jeg er ikke racist 🙂 Holdet bliver bare kaldt “De HVide”. Det svarer nok lidt til “byens hold”…

 2. Jeg har faktisk set i pladesamler-fora på WWW, at remix-albummet De Løse Mix hævdes at være oppe i 400 kr. på pladebørser.

 3. hehe godt forsøg Pastor. For den uopmærksomme og tømmermandshængte tilskuer (mig) tænkte jeg et kort øjeblik…. what, hvad sker der….. men så var der jo datoen og så… ahh….

  Glæder mig til at se om Jens kan fuppe os og få os ned med tanken.

  Tillykke med 4-1 sejren igår over Arsenal

 4. Det forlyder fra andre områder af det populærmusikalske landskab, at arkiverne har skjult en hidtil ukendt duet mellem Elvis Presley og Bruce Springsteen. Den skulle være optaget natten ml. d. 28. og 29. april 1976, da Springsteen besøgte Kongen i Graceland.
  Legenden fortæller ellers at Springsteen og ‘Miami’ Steven Van Zandt prajede en taxi og tog på rock’n’roll-hajj efter at have spillet en koncert i Memphis, TN, men at de blev afvist af Elvis’ vagt med beskeden om at Kongen ferierede ved Lake Tahoe. Nu viser det sig at Elvis faktisk var hjemme, og at Springsteen efter at have præsenteret sig selv som en der havde været på forsiden af både Time og Newsweek nogle måneder forinden blev inviteret indenfor. En lille del af seancen er foreviget for en vantro eftertid, eftersom de to i Elvis’ lille privatstudie under Graceland indspillede et regulært ’idol-meets-his-unbeknownst-to-him-famous-fan’ powerhouse af et nummer. Sangen? ‘Suspicious Minds’, såmænd.
  Man kan efter sigende undervejs på indspilningen høre Elvis ringe til sin caterer fra studiet og bestille et halvt dusin fried banana and peanut butter sandwiches, mens Springsteen i baggrunden hørbart (på Kongens guitar!) arbejder på de akkorder, som senere skulle udgøre sangen ’Bye Bye Johnny’… I den ventende hyrevogn kunne Springsteen timer senere give sin ven, guitarist og rock’n’roll våbenbroder, Van Zandt, en af Elvis’ overskydende sandwiches og en cola..
  Det forlyder samtidigt at Fat Boy Slim er bekendt med indspilningen og allerede har idéer til et remix – eftersigende under navnet ’Lies and the Lying Liars Who Tell Them Memphis 1976 Mix Up’..

 5. Udmærket forsøg Pastor!

  Da Gaffa tilsyneladende ikke er øverst på musikfolkets hitliste over musikblade efter kommentarerne på bloggen at dømme, så det er jo oplagt at give dem skyld for, at masterbåndene til VHFRR er forsvundet. Meeen, du skal vist være mere opfindsom, hvis vi skal hoppe på en aprilsnar…

  Stakkels Rune, men så må han gemme sine soloer til touren. Jeg ser frem!

Skriv et svar