Giv Happy Ending en lykkelig TV-start

Lidt forsinket kan vi meddele at Happy Ending torsdag var en af ugens 3 kandidater på Liga DK’s videoliste på DR. Hvis I har lyst til at lege teenagers in love, så registrer jer som SKUM-medlemmer på Liga DK og stem Happy Ending ind i dansk pops absolutte top!

http://www.dr.dk/skum/liga/listen.asp

6 tanker om “Giv Happy Ending en lykkelig TV-start”

 1. Så længe det ikke er den konstant medieliderlige Don Ø, der stiller op til ALT, hvadenten det er Bodil Cath, Casper Klovn eller Nokeren, der kalder.

 2. Billy har næsten fuldstændig glemt at stave. Han har drukket for meget, men det kræver sgu sit, at gennemføre DMA showet. Den første time var bestemt ikke prangende og det ser ikke godt ud for JU mht. en award – men det havde han vel næppe regnet med.

  Og NEJ – Jens vandt heller ikke årets rock udgivelse. Det blev naturligvis Mew. Nu står jeg af udsendelsen og snupper en bonus pils……

 3. Sikke nogle flotte billder – og det er jo et rigtig godt nummer i sig selv.

  Men det holder 0% med højhalset rullekrave til sort jakkesæt. Det kan Hr. Hall sikkert bekræfte. Det er alene Preben Elkjør der behersker rullekreven her i landet 😉

  Det er lige før jeg savner de alt for korte polo shirts 🙂

  Jeg vil krydse fingre for Jens i aften. Men jeg tror nu, at Mew vender det hele. Det er vel ok med et par priser til Mew, men Jens kunne jo få en enkelt. Bare ikke Kashmir vinder for meget. Det nye album er mega overvurderet.

 4. Jeg så faktisk programmet i går eftermiddags, da jeg passede mine syge børn. Der var lovprisning til Jens hele vejen igennem. Værten spillede også “En nat …”, som han mente burde have været kanoniseret. Der er sket lidt med DR’s ungdomsflade siden jeg sidst så Boogie.

  Når det er sagt er det også en ret fin video ham Joker-fyren har fået lavet. Jens, det burde have været dig, der havde fået ideen til at lade Jørgen Leth medvirke i en musikvideo. Jeg kunne lige se ham stå der i tre eksemplarer klappe i instrumentalstykket på “Happy Ending”.

 5. Gav Spleed United og Happy Ending en velfortjent stemme hver!
  Pøj Pøj med listen

Skriv et svar