Godt for øjnene (?)

islamistisk.jpgislamistisk.jpgislamistisk.jpg

Ritzau skriver i dag:

Grøn er traditionelt kendt som håbets farve. Men for Dansk Folkepartis Søren Krarup vækker den afsky, når den bliver præsenteret på flag. Så symboliserer den grønne farve nemlig islamisme, mener han. Og netop 10 grønne faner bliver noget af facadeudsmykningen af Livgardens kaserne ved Rosenborg Slot i hjertet af København, når garden fejrer 350 års jubilæum til sommer. “Det ville vække afsky hos mig. Udsmykningen er grim, og den kan ikke undgå at fremstå som et islamisk symbol med de grønne farver på fanerne,” siger Søren Krarup. I stedet mener Søren Krarup, at det burde være de traditionelle rød-hvide farver, der dominerer udsmykningen. I går spurgte han til forsvarsminister Søren Gades holdning til sagen i Folketingets spørgetid, men ministeren var ikke synderligt interesseret i at gå ind i problemstillingen.

I dagens anledning har jeg taget en grøn trøje på og vil snarest muligt stige på min lige så grønne cykel for at køre hjem gennem en by, hvis træer langsomt er ved at gå over til islamisme.

7 tanker om “Godt for øjnene (?)”

 1. Krarup er skingrende idiot. Hans mindst lige så racistiske fætter (Langballe) er præst i Thorning (flække mellem Viborg og med lidt god vilje Silkeborg), som også spiller i grønt. Gad vide om det også en dag kommer på den lokale dagsorden?

 2. Kast lige et blik på denne modbydelige islamiske provokation:
  http://www.asse.fr/prepage/ch_prepage.php

  Og når vi har stået og sunget på Geoffroy-Guichard, så har vi i virkeligheden støttet femtekolonneislamisterne:

  Qui c’est les plus forts
  Évidemment c’est les Verts
  Nous on joue au football
  Et on n’a pas de frontière
  Main dans la main
  On va plus loin, plus loin
  Allez, Alleeeeeeez les Verts!

 3. … som om VFF ikke var hårdt nok ramt for tiden.

  Hvad er i øvrigt værst; de to åndsformørkede præstefætre eller deres populistiske, leflende – men mere stuerene – kolleger i Danmarks tredjestørste politisk parti?

  Personligt vil jeg fejre dagen med en fundamentalistisk, grøn tuborg!

 4. Jeg synger med: Velkommen skjønne Vaar!
  Med Blomster smaae Du mine Dale pryder;
  Det brune Bjerg sin Sommerklædning faaer,
  Og Bækken gjennem grønne Dale bryder.

  Steen Steensen Blicher

  Ku den mavesure, gamle præst istedet ikke istemme denne eller en eller anden gammel forårssang fra før hans verden gik af lave og så ellers bare glæde sig over den grønne vår og udsigten til piger med lange stærke ben i blafrende kjoler på cykel gennem byen?

 5. Av, gik naivt her og troede Krarup måske holdt med VFF…

  Alle de så udanske grønne bøgetræer – mon ikke, der nu med terrorloven, er hjemmel for at tvangsudvise dem?

Skriv et svar