Godt Roskilde-program

Bortset fra at et vist albumaktuelt dansk band ikke lige er at finde på plakaten, er det så ikke det bedste og mest vitaminrige Roskilde-program i mange år?! Sådan ser det umiddelbart ud herfra…

8468127-plakat-roskilde

6 tanker om “Godt Roskilde-program”

 1. Ja, LS pynter altid på ethvert festivalprogram. Jeg mener i øvrigt at dette års RF-plaket er en af de senere års smukkeste. Et forslag til yderlig forbedring: Sufjan Stevens, hvis nye netop udkomne album er en soleklar kandidat til årets album. Ved det – store ord i april måned. Men prøv at hør. PS Har ikke lige tjekket om manden overhovedet er på turne på RF-tid, men måske RF-bookerne lige kunne lave et opkald?

 2. Det er selvfølgelig altid et åbent spørgsmål, om man kan lide netop dem, men i forhold til f.eks. Bon Ivers to albums har First Aid Kit, The War on Drugs, Veronica Maggio og St Vincent da meget respektable kataloger bag sig? For ikke at tale om Thåström eller Ryan Adams …

  Jeg er helt enig i at det ser lovende ud. Der bliver nok at lave. Det er længe siden, der er så mange med, som kører i heavy rotation hos mig, eller hvordan komprimerede lydfiler ellers spiller. De roterer nok i virkeligheden ikke.

 3. Jeg tilslutter mig begejstringen. Og Arena-stemningen har i mine øjne fremragende vilkår med navne som The War on Drugs, Father John Misty, Ryan Adams, Foxygen og Hot Chip. Die Antword bliver spacy!!
  Dog enig med c.m. i, at headlinerne er noget svingende, så Blur og Love Shop må hjertens gerne supplere 🙂

 4. Ved nu ikke helt, om jeg kan tilslutte mig det billede.

  Synes egentlig altid, at programmet er godt. Har endnu ikke prøvet et år, hvor der ikke kunne sammensættes et personligt program med 4-5 (efter min smag) stærke navne hver dag.

  Er dog ikke rigtig overbevist af de headlinere. Florence… er da noget kedeligt- er det ikke. Og Disclosure fatter jeg ikke hypen omkring. For mig lyder det som standard radiodance uden noget som helst kant. Og Muse er efterhånden kravlet op i et hul, hvor kun de selv er med.

  Synes personligt, at Roskilde har været noget svage de senere år i de halvstore indie-bands – bands med flere plader af høj kvalitet under bæltet. De er superstærke i laget af bands med ½ album ude, som er hypet af Pitchfork, og de får altid landet nogle OK headlinere (i år er det bare ikke lige min smag). Men etablerede bands i den genre er det lidt tungere med. Og den rigtig gode stemning på Arena (DKs bedste koncertsted) kommer altså mest med bands, der har mere end et album bag sig. Sidste år var det Damon, der leverede. Tidligere har det været Yeah Yeah Yeahs, Band Of Horses og Bon Iver.

  Desværre er Northside efterhånden blevet eksperter i at støvsuge den slags bands, og familie- og arbejdslivet tillader ikke deltagelse i mere end én festival for mig.

 5. Helt enig, jeg glæder mig allerede. Herfra skal bl.a. kippes med det blå/gule flag for en fin svensk repræsentation med First Aid Kit, The Tallest Man on Earth, Thåström, Timbuktu og Veronica Maggio!

 6. Det ser ganske lovende ud, absolut. Jeg savner bare de der “LoverShop”…Og måske et stort indie-rockband, Blur ville være oplagt!

Skriv et svar