Here comes another regular

Denne sørgmodige sang fra det nye album med amerikanske Strand of Oaks er – muligvis ubevidst – en yderst fornem hyldest til forgangne The Replacements, og vel nærmest i nedbrudt stemning en slags fætter/kusine-sang til deres Paul Westerberg-klassiske ‘Here Comes A Regular’. Strand of Oaks kan opleves på Loppen i København nu torsdag aften…

6 tanker om “Here comes another regular”

  1. Ville gerne have været der, men LS-forpligtelser på Fanø gjorde en sen koncert på Loppen til en dårlig ide. Godt at høre, de gav en stor oplevelse!

  2. Bonus-info: Koncerten på Loppen var en sublim fremvisning af nærvær og gedigen musiceren. Omend bandet ikke var My Morning Jacket som på pladen (den nyeste), var det lykkedes Showalter at finde – særligt fremhævet – en særdeles dygtig trommeslager og en blændende 22-årig leadguitarist fra Holland (!). For de ret få (hvorfor?) fremmødte var det en meget opløftende oplevelse med guitarerne og den gode sang i forreste linje. Queitsch – hvor blir din anmeldelse af?

  3. Og så er der jo stadig billetter at få til Loppen på torsdag – billetprisen er absurd gavmilde 100 kr.!

    (Jeg forstår simpelthen ikke, at billetter til Loppen er så meget billigere end andre spillesteder – Lille Vega er vel cirka samme kapacitet, men der er billetpriserne typisk mindst det dobbelte)

  4. I øvrigt minder Keys mig lidt om Wilcos Via Chicago. Er det mon guitarriffet? Ellers kan jeg sagtens følge dig med here comes a regular.

  5. Et vidunderligt album. Timothy Showalter skrev mange af sangene, mens han travede op og ned af Jerseys strande depressiv. Final Fires og Ruby er andre højdepunkter.

Skriv et svar