Hot Thoughts

Af og til skal jeg lige minde mig selv om at Spoon ikke kommer fra Manchester, men faktisk er fra Austin i Texas. Her er de hos Jools Holland med en udgave af titelnummeret fra deres nye album, som jeg har lyttet en del til på det seneste.

2 tanker om "Hot Thoughts"

  1. Angående den nylige koncert kan jeg kun erklære mig enig med EV. Sjældent har jeg oplevet en lignende bagud-blæsning-af-hold-kæft-hvor-er-det-enestående-godt begejstring som den lørdag aften i Amager Bio. Så meget desto mere ærgerligt var det, at der kun var cirka halvt fyldt i salen. Og så meget desto mere beskæmmende er det, at det efterfølgende har været umuligt for mig at finde en eneste anmeldelse af koncerten i nogen dansk avis (eller andet medie). Vi snakker – som EV rigtignok skriver – om de seneste to årtiers i gennemsnit bedst anmeldte amerikanske rockband, der mig bekendt for første gang gæstede Danmark – og så kan intet dansk dagblad finde ud af at sende en journalist! Nok var det lørdag, og nok var der sikkert noget afspadsering, der skulle klares inden Roskilde, men det er ikke desto mindre under al kritik. Danske journalister: Det var aldrig sket i Sverige. Her har man forstået, at musikkulturen også skal understøttes af den skrivende presse. Stram op! …

  2. Bandet med sidste årtis bedste gennemsnit, når det gælder anmeldelser. Den plade har jeg også lyttet en del til. De leverede også en skarptskåren og velspillet koncert i Amager Bio for et par uger siden. Efter denne signaturs smag foregik det i ren opvisningsstil.

Skriv et svar