Hvad er det der sker?


Er det ikke vildt? Viborg FF ligger oppe foran BIF, FCK, FCM, FCHvemsomhelst med 4 ud af 4 mulige sejre og 12-4 i målscore. Sådanne mirakler sker ikke så tit, så derfor skal det markeres her. At der allerede nu er hele 11 points fra mit Viborg ned til f.eks. Thomas Helmig’s AGF – og desuden til et så godt hold som AAB – skal der selvfølgelig ikke hoveres over herfra, nix. For en dårlig taber er fint med mig, men en dårlig vinder….nej, nej, nej, nej, nej!

Well, der er 29 spillerunder igen, så Champions League-fodbold på Viborg Stadion er altså teknisk set ikke helt sikret endnu. Men lad os nu se…

11 tanker om “Hvad er det der sker?”

 1. Tja det eneste der er at trøste sig med som GF’er er, at det rigtige byens hold stjal et point fra STORbyens hold forleden. Derudover er det jo ikke kun Thomas H. der holder med de HVide men også Flemming ‘Bamse’ Jørgensen. Wauv der er virkelig grund til at være stolt!

 2. hatten af for fodsportsforeningen, men lad os nu lige minde hinanden om, hvilke frygtindgydende modstandere, de har nedlagt på vejen: Horsens, Farum, GF og Synnejylland… I den næste måneds tid venter bl.a. FCK, BIF og FCM, touché!

 3. Ja – det kan være en fjollet idé at komme med udsagn som:” Jeg går i min Viborg trøje, indtil vi mister første pladsen !”. Efter tre uger lugter sådan en trøje rimelig grimt. Måske skulle man bare købe nogle flere ?!?

 4. AaB har meget mere i sig – de skal nok komme igang og afsted. Esbjerg er mere et spørgsmålstegn, selvom fodboldaficionadoen Henrik Hall ofte påstår de bare er uheldige og i virkeligheden spiller til at ligge Top 3 – mig, jeg ved ikke.

  PS – Det der med at elske en dårlig fodboldkamp stemmer. Det må undskyldsvis være blevet sagt på et tidspunkt hvor det danske landshold ikke lige var i tankerne:-(

 5. Yo Jens,

  Jeg under Fodsportsforeningen alt den den success den kan opnå. Jeg har tidligere arbejdet i Viborg i 5 år, og holder meget af byen. Det eneste der piner mig – ikke mindst fordi jeg stadig har kontakt med fodboldgale eks-kolleger – er at VFF altid får alle 3 point mod min elskede Gymnastikforening.

  Ove C bliver jeg dog aldrig fan af. Da han forlod AGF yil fordel for AB meldte han sig ind i AGF’s fanklub med ordene: “Jeg vil altid bære AGF i hjertet”. Han gjorde efter sigende det samme i AB da han skiftede til VFF. Ove skal dog have en stor cadeau for sin medvirken i de to mest morsomme indlag i den moderne televisions historie:

  http://www.infocast.dk/onside/onside.php?id=1838

  http://www.infocast.dk/onside/onside.php?id=1563

  Og så mener jeg, at du bør skønne på at vi med 10 heroisk fightende skoledrenge var med til at konsolidere Jeres første plads i ligaen i weekenden 🙂

  Og så lige en kæmpe tak for (endnu) en FANTASTISK plade! Vi ses på Toget ved Århus Havn den 1. oktober.

  YNWA,
  Henrik

 6. Hmm Jens, hellere Viborg som på førstepladsen end de 2 bastioner fra Kbh. Men Viborg er et godt sammentømmeret hold og undertegnet har stor respekt for Ove C!

  Mht AaB, så er det ikke godt nok, talentet er der uden tvivl i truppen og Hamrén er en kapacitet af en træner. Men det nytter ikke at spille godt i 1 halvleg for derfor at forkrampe. Alle regnede med AaB i denne sæson og som sædvanlig (Desværre) kan vi ikke leve op til forventingerne. Der skal point på kontoen imod Esbjerg på søndag på Aalborg Stadion.

  Men held og lykke til Viborg!

  Btw. Jens så spiller Liverpool deres 3 kval kamp på onsdag og rygterne vil vide, at vinder vi disse kampe, vil Rafa få frigivet en del penge til bl.a hente den bette hjem fra bænkeplads. Men det er jo agurketid!

 7. Til Jens U:

  Er det rigtigt, at du engang er blevet citeret for flg. udtalelse: “Man skal lære at elske en dårlig fodboldkamp”…??

 8. Trods rødder dybt i den vestjyske muld er jeg glødende FCK-fan, men kan dog godt beundre og imponeres over Viborg’s fornemme sæson-start – fåes jo ikke meget bedre 🙂 Især set i lyset af tabet af Jesper Chr. og Mich. Gravgaard – de fleste fodbold-eksperter havde jo forudset en ‘lunken’ sæson for Viborg, når de havde valgt at sælge forsvarets to krumtapper. Håber de kan holde nogenlunde trit med BIF og FCK sæsonen igennem, så vi ikke får den evige duel mellem de to hovedstadsklubber. Ville da flot med sølvmedaljer til de grønne gladitorer fra Viborg (håber Santos sparker guldet hjem til Byens Hold…) -Må det bedste hold vinde..!

Skriv et svar