Hyldest til en minister

carinac

På denne blog har vi ofte været kritiske over for den siddende regering. I dag vil jeg gøre en undtagelse,

Min yndlingsminister er Carina Christensen. Hun tager ingen initiativer, siger ingen ting der får konsekvenser og har ikke magt til at sende politiet efter nogen. Lige nu er det så godt, som det kan blive.

9 tanker om “Hyldest til en minister”

 1. Har forresten læst i Information, at bl.a. Pia Kjærsgaard syntes at Karina Christensen er alt for anonym. gad vide hvad Pia ville have gjort anderledes ?
  Sikkert noget der ville få Triers Antichrist til at blegne, hvis den da overhovedet ville blive tilladt

 2. Hvorfor er det lige vi i København skal trækkes med den usædvanligt talentløse Pia Allerslev. Hun har absolut ingen visioner for noget i retning af kultur. Det eneste hun interesserer sig for er, om Ritt Bjerregaard skifter farve på sit brevpapir, eller om der skulle være lidt man kunne kritisere det nye ungdomshus for.

  Hun blev engang af SF, i et åbent brev i lokalavisen, spurgt hun overhovedet havde nogle visioner son borgmester for kultur, hvortil hun svarede at hun ville satse på kvalitetstid for familier……?……..det er jo lige til The Daily Show

 3. Når det gælder VK-regeringen støttet af O foretrækker jeg rent faktisk administratorer frem for politikere….

 4. “Cunts are still running the world” ophavsmanden, er nu flyttet til lille Vega på søndag. Det gør formentlig ikke oplevelsen ringere !

 5. Det er altid skræmmende når politikere bliver administratorer.

  En frisk rokade samt nedlæggelsen af et par ministerier er ingen skade til.

 6. …ja, og der er næsten et kvalitetsstempel at få ris af Pia Kjærsgaard, mere af den slags – tak.

Skriv et svar