9 tanker om “I aften: Albertslund”

 1. Efter min mening en fantastisk aften. Fik både råbt til og snakket med Jens. Og så fik jeg hans sætliste! Kan det blive meget bedre for en hardcore LS/Hall/Unmack fan?

 2. Så kom der styr på dokumentationen – her er setlisten fra Forbrændingen:

  Showtime
  Hvem skulle have troet?
  Film vi har set
  Hollywood
  Fremmedlegionær
  Invitation
  Aftenland
  Happy Ending
  Satans Yngel
  Jeg har mistet
  Louise siger
  Sdr. Boulevard
  Der kommer en morgen
  Cph. Dreaming
  Coke Lovebirds
  ———
  Født på en søndag
  Love goes on forever
  København i dine øjne

 3. En udemærket koncert i går i Forbrændingens mørke og rå beton, hvor der var flyttet lidt rundt med numrerne på sætlisten(den kommer sikkert fra Christian) og hvor der blandt ander var ændret i ekstranumrerne så Minder var faldet ud og Love goes on var kommet ind.
  Ellers et utroligt veloplagt band med en nærmest stand-up-agtig Jens der var efter Mangtens Kondomer for at bruge Vulkan i deres nye sang og mente at Lis Sørensen var den der sidst havde brugt ordet – og det gik heller ikke godt.
  For at få bandet på scenen til ekstranumererne blev der slået på de opstillede olietønder og en ret kæk Jens kom ind og bad om en top 5 over numrer med olietønder på. En mente at Kaisers Orkester brugte dem og det kunne Jens da kun være enig i og mente at De oversvømmede landet med olietønder hver gang de spillede her.

 4. Steningsfuld er noget helt nyt vi har udviklet på midtsjælland eller også er det noget med at fumlevorterne ikke altid makker ret. Men sådan er livet.

  All makt te di orblinne.

 5. Vi må håber at gårsdagens koncertgængere har fået lyst til mere og tager til Forbrændingen, så vi igen i aften kan opleve en steningsfuld koncert med et stort publikum

Skriv et svar