I aften: Lyngby

aeautumn.jpg

Denne weekends uofficielle ‘Storkøbenhavn Screaming!’ med Unmack og Slagterne fortsætter iaften med start kl. 22 på Templet i Lyngby. Templet er en både seværdig og fin rockklub med beliggenhed lige ved Lyngby Station.

12 tanker om “I aften: Lyngby”

 1. Hej

  Tak for en fin fin aften i Kgs. Lyngby

  Fremmødet var beskæmmende ringe og der var næsten tale om det man kalder for en privat fest.

  Musiken var dog i top og Jens og Slagterne var i storform.

  At skulle komme videre efter Loveshop må være svært da der er tale om smedet guld som Jens har lagt sig bag. Det nye solo materiale vil dog med tiden med sikkerhed fremstå som nye guldhorn som nok skal bestå sit vær.

 2. Jeg kunne desværre ikke få tingene til at passe sammen, så det blev kun til en søndag i KBH til en – sagt på jysk – ganske god aften i Operaen, hvor jeg dog synes, at både lyd og publikum var skuffende.

  HH gav en koncentreret “koncert” dog må det have været lidt af bet at gå af scenen efter et nummer. Frk. Dico var stærk, men lidt malplaceret, da hendes musikalske univers ligger et stykke fra Halls. Og ja Dicte var sand rockgirl i alfeuniform og medvirkede til at “Langfra Den Nye By” fremstod som det stærkeste fra Halls side..

  The Good, The Bad & The Queen var stort! Der er vel næppe nogen, der lyder som dem? Og for mig manglede der kun de sidste få procent i at være årets koncert. Nuvel det var da specielt at høre musikken i Operaen, men med kronprinseparret på sidelinjen og ulden lyd på balkon, havde jeg nu foretrukket, at bandet havde spillet på Vega.

  Paul Simonon var aftenens King Of Cool. Ham ville jeg sgu’ godt have givet poten…

 3. Jamen herfra skal der også lyde stor tak til alle “unmacks yngel” mennesker man mødte i løbet af weekenden for en stor weekend i såvel Templet som Operaen.

  Sådan her burde alle torsdag til søndag dage være.

 4. Hvor var det vildt at se Paul Simenon folde sig ud i operaen med cool dansetrin og aggresiv maskingeværsbas – sikke en skam, hvis Damon får ret i, at det var bandets sidste koncert!

 5. Atter hjemvendt til det mørke Jylland efter en stor weekend i København. Højdepunktet var The Good, The Bad & The Queen som efter min mening leverede en helt og aldeles suveræn koncert i Operaen i aftes.

  Jeg var så velsignet heldig at sidde på forreste række lige med direkte udsyn til Mr. Paul Simonon, der underholdt stort med bassen skarpladt som et gevær og en mere end cool attitude og adfærd. Hvem sagde at der var røgfrit i Operaen? Damon Albarn sang så smukt og Tony Allens trommespil er jo bare imponerende. Med strygerkvartet og et stemningsgivende bagtæppe var det en god time i den musikalske himmel. Årets bedste koncert?

  Opvarmeren Heinrich Hall og hans Himmelstormere gjorde også et fint indtryk uden dog at komme ud over scenen i forhold til det engelske hovednavn. Men Halls numre og orkestrets spil var fornemt – også gode gæsteoptrædener fra Dicte og Tina Dico (som hun hedder i udlandet). At beskrive Dictes kjole ville kræve et ekstra kapitel, så lad mig undlade at kommentere yderligere i dette så ærbare forum (men jer der så hende vil nok sidde med savl i mundvigene bare ved tanken…)

  Alt i alt en storartet aften, som bare fik et ekstra plus da en helt starstruck Yugo Star fik et håndtryk af selveste Paul Simonon. Fuck, det er sgu’ ham fra The Clash – ham fra det ikoniske coverfoto fra London Calling, jo tak, ham vil jeg sgu’ gerne give poten 🙂

  Aftenen før var der lidt mere ydmyge rammer om Jens Unmack og Slagterne – nemlig det ganske lille men hyggelige Templet. Det var en god rockkoncert, lidt mere skramlende end ofte før men måske det skyldtes stedets gode rockklub-stemning. Jeg satte stor pris på Sønder Boulevard, som virkelig blev spillet i en vellykket udgave – jeg kan bedst sammenligne med det Love Shop gjorde ved Langebro i sin tid. Flot – behold den endelig på sætlisten!

  Til gengæld bar sætlisten også på et mere eller mindre rystende faktum: Fremmedlegionær var udeladt. Den skal da bare tilbage, helst allerede på lørdag (til “en nat i Århus Havn”). Jeg kunne også have ønsket mig lidt mere fra “Aftenland Express”, især Holiday Inn fortjener en chance i sættet men også Slagterne ville jeg gerne høre…måske senere!

  Tak til alle der spillede musikken, snakkede om musikken og hilste på i weekendens løb – ingen nævnt eller glemt. Vi ses igen!

 6. Måske der er en der vil tippe EB om, at Unmack har bevæget sig ud på “skandalernes tour”. Hverken “Alle Har En Drøm” eller “Fremmedlegionær”, hvem skulle have troet..det?? Ak ja.. Vanens magt er stærk..

  Jeg ser frem til at blive fanget ind i byernes lys på lørdag!

 7. Mit første besøg på Templet og må sige at selv min stue er større end “salen” på templet. Men et oplagt band gik frisk til den og gav en flot koncert hvor stemningen synes højere den de 2 foregående dage, men det skyldes tildels nok også det lille spillested. Dejligt at høre Røde Lanterne, men lidt underligt ikke at høre Fremmedlegionær, men man kan åbenbart ikke få alt 🙂

  Søndag bød på Operaens store sal, med Henrik Hall som første kunstner, hvor han leverede 6 flotte numrer solo, samt 2 numrer med Dicte og Tina Dichow. Lyden var desværre ikke verdens bedste under Henriks optræden, hvilket var lidt af en skuffelse.
  The good, the Bad and the Queen leverede et brag af en koncert som sent vil blive glemt.

 8. Aftenens set var følgende:

  Hvem skulle have troet?
  Hollywood
  Jeg har mistet mere
  Født på en søndag
  Showtime
  Invitation
  Rote Lanterne
  Vejen Hjem fra Rock’n’Roll
  Aftenland
  Coke Lovebirds
  Louise siger
  Sdr. Boulevard
  Happy Ending
  Cph. Dreaming
  Satans Yngel
  ———
  Film vi har set
  Der kommer en morgen
  København i dine øjne

  Fremmedlegionær var altså ikke med (for første gang siden 1997!?), men til gengæld fik vi for første gang på denne efterårsturne den skramlende, rå rocker Røde Lanterne, der sad lige i skabet. Tak for sangen!

  Der var pænt fremmøde i Templet, der ligger i hjertet af sejlersko- og pom-pon-forstadsland, som Jens med et skævt smil kaldte Lyngby. Jeg så ingen af delene i aftes, men blandt publikum var Henrik Olesen ude og se JU & Slagterne. Han stod i det område i salen, hvorfra der på et tidspunkt blev råbt på Viborgvej, men det var nok ikke ham, der var den formastelige:)

  Og velkommen i flokken til Yugo Star og frue, der i går kom med på efterårstouren.

Skriv et svar