Paul i Operaen

800px-paul_simonon.jpg

Simpson bemærkede midtvejs i showet tørt, som kun han kan gøre det, The Good The Bad & The Queen’s bassist måske ville spille færre fejl, hvis han holdt sig bare nogenlunde i nærheden af sin amplifier. Og rigtigt er det, at Paul Simonon, som dækkede hele scenen med sin smadrede Fender Precision, indimellem missede et beat eller to samt et par toner. Men for de af os som var tilstede sidst han spillede i København, med The Clash på Østerbro i 1981, gjorde det altså intet. At se Paul Simonon på en scene igen, med så mange vintage-Clash bevægelser, var hele aftenen værd og lidt til. Fik derfor ikke rigtig kastet øjne på den mindre karismatiske Damon, eller de to andre fra TGTB&TQ, som ellers gjorde deres til at levere den fremragende koncert, perfekt tunet til Operaens storladne rammer. En aften, der iøvrigt kickstartede med Henrik Hall’s vellykkede debut som kongelig hofleverandør. Hvor mange havde mon for 3-4 år siden sat penge på, den første fra Love Shop til at betræde denne prestigefyldte scene, ville blive bandets mundharpespiller…? Godt gået, Prins Henrik!

6 tanker om “Paul i Operaen”

  1. Det gjorde han først efter at Henrik og jeg havde styret den ind i pausernes rolige havn, Lonely Lover. Så nej, den er ikke sunket.

  2. Det er vist en almindelig misforståelse i DK at LS er opløst og det er vist mere eller mindre kun hvis Jens eller Henrik bliver interviewet at det bliver preciseret at det kun er en pause.

  3. Yugo Star, jeg tænkte helt det samme da jeg så programmet. Måske vi nu bør sagsøge Bikubenfonden for vandalisme af LS’s brand:-)

    For nej, Love Shop er ikke opløst. Prinz Heinrich og jeg har bare trykket på den røde pauseknap.

  4. Nemlig – hvor tit er det lige at bassisten styrer showet?

    Men det jeg iøvrigt må spørge om er jo nok mere om det officielle, royale, kongelige hofprorgam har ret i ordene fra omtalen af Heinrich Hall: “….det nu opløste Love Shop….”

    Ved Kromprisen noget vi andre ikke ved, er dette officielt the kingdom of doom?

Skriv et svar