Intet som engelsk regn

http://www.jensunmack.dk/wordpress-3/wp-content/images/thumb-LR.jpg

Så forsvandt Mourinho igen endelig ud af Champions League i aftes. Desværre men forståeligt spillede Barcelona med sikkerhedssele og kørte derfor ikke Chelsea ned i ydmygelsen, noget mange ellers havde set frem til. Efterfølgende kunne Mourinho derfor endnu engang sige til ITV Sport, at han ikke mente det bedste hold gik videre fra en CL-duel Chelsea havde tabt. Men – som alle andre kunne se – det gjorde det.

Bliver interessant at følge hvordan pengetank Abramovich tackler skuffelsen. Man satser ikke det halve Asien på at skabe et europæisk mesterhold, for aldrig at nå finalen? Og den noget hjælpeløse måde det igen skete på har nok ikke gjordt russeren gladere. Endnu en gang at se den normalt forsvarsbaserede one-trick-pony Robert Huth blive skiftet ind som løsning på målscoringsproblemet når det virkelig brænder på, fortæller kun klart, at der ikke er en regulær plan B. Hvilket fra trænerens side udstråler fatal mangel på spil-kompatibilitet og overskud, to dyder Mourinho ellers taler meget om…

I aften må der gerne ryge flere portugisere ud: På Anfield skal Liverpool indhente 0-1 fra første udekamp mod Mourinho’s landsmænd fra Benfica. Det lyder måske ikke svært, men for Liverpool, der ikke har scoret to mål i én kamp hjemme endnu i 2006, kan det godt blive problematisk. I angrebet er det nu respektivt 649, 358 og 956 minutters spilletid siden Cissé, Fowler og Morientes sidst fandt nettet, og Peter Crouch, manden der ALTID synes at vende ryggen mod modstandernes mål – en lousy position at score fra! -har ramt held én gang i sine seneste 796 minutter.

Så der er noget at rette op på for angrebsstyrken, og intet tidspunkt synes mere belejligt end nu i aften på Anfield, hvor der er lovet tung regn. Billedet ovenfor viser den allerede falder nu.

9 tanker om “Intet som engelsk regn”

 1. For fanden…. FOR FANDEN, hvor er det irriterende. Det er simpelthen ikke godt nok. Man er heldige med at trække Benfica. Har det meste af spillet og langt de fleste afslutninger og så magter man alligevel ikke. Man har nok brugt 20 mio. måske 30 på tre nye angribere og alligelvel magter de ikke at score. I sådan nogle situationer er livet ubærligt og uretfærdigt. Ikke mindst når det dårligste Arsenalhold i 20 år på en eller anden måde for spillet sig frem i kvartfinalen. ÆV ÆV ÆV ÆV ÆV ÆV

 2. Utroligt så ineffektive vores offensiv er. Crouch og Moro er simpelthen ikke gode nok, hvor mange store chancer brænder vi ikke i de første 30 min? Det er jo en ren farce, at vores centrale midtbane arbejder så stenhårdt for at levere afleveringerne til både vores wings (eller mangel på samme) og vores forwards (ellers mangel på samme). Jeg er ked af at skrive det, men i dag bærer Rafa noget af skylden med den opstilling. Fowler havde med garanti scoret på nogle af de chancer som Crouch, Moro og Garcia brændte i dag. Og hvad laver Traore på den bane, hvis Hyppen bare var lidt klar, så skal han da smides ind. Djimis fumlerier, indebærer desværre også at Carra i dag spiller som en pose nødder, da han skal dække om Traores manglende tilstedeværelse hos vores bagerste. Jeg er rigtig skuffet i dag, men gudesmukt at høre YNWA i de døende min, selvom holdet i dag ikke havde fortjent det.

 3. Det er lige godt s….både Paul Hübertz og Crouchino på den liste Jens. Det inkluderer både jo AaB og LFC på den liste, hvis så bare det ikke havde noget hold i sande facts, men du har desværre jo ganske ret.

  Men lad os nu se om Robbie i en sand drømme kamp får Anfield til, at eksplodere i en velfortjent glædesrus med et par kasser.

 4. Ja Hans Christians er heller ikke et dårligt bud. En hurtig top fem over de mest ufarlige angribere i nyere tid kunne være:

  1. Carsten Jancker
  2. Abdul Sule
  3. Emile Heskey
  4. Mikkel Beck
  5. Helgi Sigurdsson

 5. Det kan være at Benitez skal overveje at hente Abdul Sule til Anfield også…haha. Eller hvad med Hans Christiaens?

 6. Tja Jeg synes Chelsea eller Barcelona er som at vælge mellem pest eller kolera, men det bedste hold gik da videre. Det var ikke tilfældet mht. Juventus. De er dog helt utrolig skuffende. Især Zlatan er en skandale. Det såkaldte Tyskerheld gjaldt vist ikke i går. Jeg kunne godt have svælget lidt i tudende italienere, der ligesom til EM 2004 kun ville have haft sig selv at takke for en evt. exit.

  Mht. Liverpool er det dog utroligt så få mål de angribere laver. De sidste mange kampe er det nærmest en skændsel, hvilke chancer de formøbler. Det er nærmest på niveau med Abdul Sule i hans velmagtsdage. Under alle omstændigheder bør man som forsvarende mestre banke Benfica ud, ellers er det bare ikke godt nok !

 7. Måske Chelski ikke blev spillet ud af banen, men på den anden side er det næsten lige så ydmygende, at de stort set ikke havde ét gennemspillet angreb i hele kampen.
  Selv om Barca havde et definsivt og kontrolleret udgangspunkt, så stiller de jo altså ikke op med 11 forsvarsspillere – og alligevel kunne Chelsea ikke spille forbi dem.
  Barca spillede sukkerbold på Stamford Bridge, og så er det sgu fint at se, at de i modsætning til tidligere nu har den defensive disciplin, der er absolut nødvendig, hvis man vil til tops i Europa.
  Og så har de jo Ronaldinho til at afgøre kampene. Fantastisk!

Skriv et svar