Introducing…Hamish Hawk!

For de af os der slet ikke kan med Morrissey mere, men dog længes efter det frydefulde klassisk-popmelodiske sug, han angreb verden med i forrige årtusinde. Helt sikkert en stor uret mod Edinburgh’s Hamish Hawk at trække hans nye sang ind i en så snæver skygge, men således falder associationerne altså umiddelbart, når man først hører denne iøvrigt uforbeholdent dejlige single, forløber for albummet Heavy Elevator, der udsendes om halvanden uge. ‘The Mauritian Badminton Doubles Champion, 1973’ må være ugens mest bemærkelsesværdige sangtitel…

11 tanker om “Introducing…Hamish Hawk!”

 1. Jeg er lige 1,5 år forsinket faldet over denne genistreg af et popnummer:-) Jens du bør få en pris for årtiets i særklasse bedste musikresearch…. hold kæft det er godt

 2. Fortid og Morrissey eller ej (idiot eller ej) – det der nummer er sgu da lige i skabet (og ja, minder på den gode måde om Morrissey, da han var god)

 3. Der er vist fire “singler” ude i 2021. Hører lige nu den der hedder caterpillar – Cure og Bunnymen er klare referencer på denne. Lækkert.

 4. @ Anders Lai: Slet ikke færdig med hans tidligere ting. Southpaw Grammar er en vigtig del af mit DNA. Og The Smiths vil uanset altid lyse op som et af De Helt Store Engelske Bands.

  @ pter k: Ja, Alain Whyte’s uventede genkomst, hvad vil den mon betyde? Selvom musikken skulle blive bedre, langt mindre aftenskoleagtig, vil Morrissey’s foruroligende state of mind stadig farve den eddikebitter, og hans nu faste katastrofe-producer Joe Chiccarelli stadig få den til at lyde som Blink 182 UK.

 5. Jeg elsker det der Hamish Hawk nummer!! Ham bliver jeg, nu, nødt til, at dykke yderligere ned i

  Mht til Morrissey… Så er Alain Whyte tilsyneladende vendt tilbage til Moz!! Åh hvor var han savnet, men det overskygger ikke den nye skuffelse over, at han nu går retur til en bitter, bitter mand….

 6. @sandris en mulighed er også, at Pastoren har adgang til et alternativt net 🙂

  @Jens er du helt færdig med Mozzer – også hans tidligere ting? Eller “blot” de seneste udgivelser, hvor hans gøren og laden er kørt af sporet? For mit eget vedkommende ejer jeg ikke noget med ham, der er nyere end Years Of Refusal.

 7. Fedt nummer, og fedt de har hyret Anders Lund Madsen til at kommentere badmintonkampen. Respekt (-;

 8. Baseret på et enkelt gennemlyt virker det som en absolut fin sang. Til gengæld svigter mine google-skills mig ift. Hamish Hawk og evt. Le Pen osv.-sympatier. Er det bare mig, der uforvarende har slået børne-indstillinger til på mobilen eller er info forsvundet fra det store net?

 9. Wikipedia skriver:

  “Hamish Hawk has been known to be a staunch supporter of Marine Le Pen and Nigel Farage.”

 10. Og nu gør du det igen, Jens – finder noget (delvist ukendt), som man bare er nød til at lytte mere til 🙂

Skriv et svar