I’ve come to wish you…

morrissey_meat_

Morrissey bliver 56 ude i Sydney, Australien i dag, wow! Her var vi ikke ligefrem imponeret af hans seneste World Peace…-udspil, hvis overvægt af kluntede numre hurtigt døde ud og gav plads til forudsigelige kontroverser mellem Moz og hans daværende pladeselskab. Og hvorfor skal der egentlig altid være så meget støj på linien med den slags hos ham? For Morrissey’s største problem handler jo ret beset ikke om pladeselskaber, men derimod om savnet af hans tidligere guitarist Alain Whyte, der står som hovedleverandør af musik til Moz-mesterpladerne Your Arsenal, Vauxhall & I, Southpaw Grammar og You Are the Quarry. Det var der Whyte’s kantede, ærkebritiske, bittersøde sange gav Morrissey en perfekt platform at synge sit forsmåede eddikehjerte ud fra. Hans nuværende sangskrivere Boz Boorer og Jesse Tobias har slet ikke samme personlige signatur i deres ofte kønsløst fade musikudlæg. Så tillykke til Manchester’s bitreste herfra med en Alain Whyte-sang, næsten-titelnummeret fra Southpaw Grammar

En tanke om “I’ve come to wish you…”

 1. Du er sgu altid efter Boz Boorer Jens. Du ender med at blive lige så bitter som SPM 🙂 Havde du indløst billet sidst da Moz var i KBH havde du konstateret, at bandet var rigtigt godt spillende. Men du har ret i, at der også er eksempler på, hvor de i livesituationer japper sig igennem.

  Personligt synes jeg at Boz har skrvet musikken til indtil flere blændende numre – eksempelvis kan fremhæves følgende 4 fantastiske numere fra hovedværket Vauxhall And I:
  – Now My Heart Is Full
  -Spring Heeled Jim
  -The More You Ignore …
  -Speedway

  Men der har da været længere bland de gode numre på det seneste. Og jeg savner bestemt også Allan Whyte. Og så måske også lidt input fra Stephen Street, som jo kunne producere et kommende album. Han har jo senest vist med det nye blur album, at han kan strø om sig med magi.

Skriv et svar