Jonathan Richman

Oh, Jonathan. Tiden er blevet omkring 1971-72. Du bor i Boston, Massachusetts. Dine drømme kredser næsten besat meget om The Velvet Underground. Dit eget band hedder The Modern Lovers. I tager ud til Californien et forår og indspiller en række sange, endda med John Cale, et af dine fire store VU-forbilleder, i producerstolen. Men det musikalske klima er kompliceret, og du ved heller ikke selv, så det skal blive punkåret 1976 før Beserkley Records får de rå optagelser udsendt. Men da er du et helt andet sted henne. Her så ensomme ‘Hospital’ fra The Modern Lovers

Fact: Dagen før sin død spiller americana-legenden Gram Parsons minigolf (!) med Jonathan Richman og de diskuterer at indspille sammen i fremtiden.

Fact: Keyboardspiller på dette tidspunkt i The Modern Lovers er en vis Jerry Harrison, der siden skal blive anderledes verdenskendt som medlem af New York City-bandet Talking Heads.

Fact: Trommeslager på dette tidspunkt i The Modern Lovers er en vis David Robinson, der siden skal blive anderledes verdenskendt som medlem af Boston-bandet The Cars.

Skriv et svar