Kapitän Unmack & Das Boot


Ahoy! Vi vil gerne annoncere to meget anderledes og snart forestående koncerter. DFDS arrangerer i samarbejde med ROSA – folkene bag SPOT-festivalen – fra i nærmeste fremtid en række såkaldte “intimkoncerter” på færgen til Oslo. Ja, du læste rigtigt. Navne som Nephew, Oh No Ono, Peter Sommer, Lars Hug, Randi Laubek, Under Byen, Niels Skousen, Kira & The Kindred Spirits og vores egne Jens Unmack & The Lonely Lovers vil på givne datoer optræde på M.S. Crown of Scandinavia’s såkaldte Club Heaven 11, der kan rumme ca. 180 personer. For Jens U & The Lonely Lovers’ vedkommende drejer det sig om 2 dobbeltkoncerter med Kira & The Kindred Spirits, et sted i internationalt farvand om aftenen d. 16. og 17. juni. Ingen af os her har før prøvet et lignende maritimt-musikalsk setup, så vi ved ikke helt hvad der kommer til at ske, men er sikre på, det på den ene eller anden måde bliver ret vildt. En anderledes oplevelse venter ialfald. Både for os og de søstærke af jer, der har lyst samt mulighed for at være med derude på bølgerne mod de lyse nætter og hjem igen.

Praktiske informationer om København-Oslo-København-koncerterne kan findes her:
http://dfds.dk/DSW/DA/Travel/Cruise/C-Norge/MiniCOMusik06.htm

3 tanker om “Kapitän Unmack & Das Boot”

  1. Sikke en oplevelse det kunne blive!! Men jeg er bange for at Far ville tage det meget ilde op hvis vi blev væk fra Papmors 70-års fødselsdag med den begrundelse…ØV!

  2. Nej, den er vist god nok. Men tidspunktet ligger squ lidt dårligt, lige i weekenden op til ugen hvor der er eksamen og i en måned hvor man arbejder 24 timer i døgnet. Herfra vil jeg da bare ønske god fornøjelse.

  3. Intimkoncert på Oslo-båden. Det er da ikke 1. april i dag – eller er det?

Skriv et svar