Lately one or two has fully paid their due

Nu er det mig, der er nostalgiker, men jeg holder jo også meget af Strummer, Jones, Simonon, Headon og Chimes. I USA, hvor der i dette efterår er midtvejsvalg, fører Demokraten Beto O’Rourke lige nu valgkampagne mod Republikanernes Ted Cruz. Til et vælgermøde sagde han såmænd

I want to make sure that, again, we’re not giving away to corporations or special interests […] That’s what Senator Cruz would do thanks to the contributions that he’s received from those political action committees. He’s working for the clampdown and the corporations and the special interests. He’s not working for the people of Texas.

Beto O’Rourke har i sine unge dage spillet musik selv, bl.a. sammen med et medlem af At The Drive-In.

En tanke om “Lately one or two has fully paid their due”

  1. Fin The Clash-reference, Pastor, men din brug af ordet nostalgi er noget misvisende…

    https://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=nostalgi

    Er en person, der elsker og nyder Beethoven, Mozart, Dexter Gordon eller John Coltrane eller Bob Marley, nostalgiker? Er et menneske, som af kærlighed til fornemt møbeldesign køber en Børge Mogensen-sofa, måske endda en PH-lampe, nostalgiker? Er en læser af Klaus Rifbjerg nostalgiker? Er en filmentusiast, der dyrker Lars Von Trier’s Forbrydelsens Element, nostalgiker? Er en arkitekturentusiast, der opsøger Le Corbusier’s mageløse kapel i Ronchamp, nostalgiker? Og hvad med de unge, der tændes ild i, når de ser de +100 år gamle Dresden-ekspressionisters værker på Die Brücke-museet i Berlin? Svaret er naturligvis, det aner vi ret beset INTET om, men formodentlig nej.

    Morale: Den bedste kunst transcenderer sin samtid, og kan nydes frit uden baglæns længsel som brændstof.

Skriv et svar