7 tanker om “63.000.000. kr. værd”

 1. Rozzer du er en heldig mand! God tur – det ved jeg bare at du får!
  Sørg nu for at finde et fedt engelsk band du kan se om aftenen efter kampen , så er den perfekte lørdag en realitet…..jeg har selv ved tidligere lejligheder været så heldig at jeg har kunnet kombinere besøg til engelske fodboldkampe med efterfølgende koncerter med Richard Ashcroft, Manics og Ian Brown…..

 2. Yogo Star.

  Undertegnet er så heldig at han skal tage sin årlig pilgrimsrejse mod mægtige Anfield Road den 4 marts for at se kampen mod Charlton, og mon ikke Agger på dette tidspunkt er match-fit og inde i truppen til netop den kamp. Se det skal nok blive mesterligt stort, men Aggers tilstedeværelse i truppen, ændrer ikke på det fact, at det er hans hellighed aka Axbi Alonso, jeg vil scoute efter under kampen og sidde tilbage i sædet og nyde hans afleveringer.

 3. Godt nok er jeg ny-århusianer, men åbenbart er hjertet langt fra på Fredensvang endnu – i hvert fald er jeg totalt kold overfor købet af Grauballemanden.
  Til gengæld får jeg stadig kuldegysninger ved tanken om Agger på Anfield – planlægger allerede hvornår jeg kan få råd og mulighed for at komme på Anfield og forhåbentlig se ham spille for de røde…..Det er det største der sker for Daniel Agger i disse dage. Glem Gravesen i Madrid – this is the fucking business!

 4. Hvor er det bare vidunderligt at det største forsvarstalent i min 37 årige levetid skal fra Danmarks bedste klub til Verdens bedste klub. Så nu kan verden godt begynde at holde øje med nummer 5 i Liverpool og Per Bjerregaard kan stikke Laudrup det store checkhæfte så der kan købes ind til det 11. mesterskab 🙂

 5. Og vi siger velkommen!

  Når han nu endelig skulle væk, så er LFC drømmeklubben. Og mon ikke han tager dem med storm! Som midterforsvaret spillede på Lars Elstrup Park, så er Danny i hvert fald tiltrængt forstærkning.

  “Agger do do do. chase the cokneys up a tree
  Agger do do do, make the blueshite cry for me

  to the left, to the right
  He brings strikers to their knees
  All the kop—ites delight
  for the man signed from Brondby”

Skriv et svar