6 tanker om “LS på tour”

  1. Det var stort. Det var lyst. Det var mørkt. Det var rigtig forfriskende at høre Copenhagen Dreaming i en opfrisket udgave med kærlig respekt for originalen.
    Det var fedt at høre. at numrene fra Skandinavisk Lyst ikke kun holder på plade, men bestemt også kom til deres ret live. Og det var fedt at stå med en følelse af, at der manglede mindst 10 numre på setlisten.
    Og så var det helt fantastisk at se og høre indædt spillelyst og -glæde et vidensbyrd af, at det var det rette valg, der blev truffet, da Jens, Mikkel, Thomas, Thomas og Mika besluttede sig for at føre The Only Band That Matters videre. Tak for det!

  2. Hej Morten/alle andre. Er der stadig sideproblemer med indlæsning af nye indlæg, så kontakt endelig sidens webmaster. Vi kan jo ikke arbejde med at løse fejl, vi håber/regner med allerede er udbedret. Så skriv…!

  3. Måske skyldes den manglende aktivitet det tilbagevendte cache problem. Det kræver ofte et heftigt ctrl + F5 bombardement at opdage de nye blogindlæg.

  4. Hvor er i dog henne, LS-fans på bloggen. Er I på vej i garderoben? Eller er I gået i vinterhi?

    Førhen var der altid livlig aktivitet med kommentarer efter koncerter, og I har jo været derude (jeg har set Jer), kom nu frem. Var det ikke ok? Det var meget mere end det…

Skriv et svar