LS-verdenslitteratur

imagegen.ashx0″

En helt speciel fredag for os her, for i dag udsendes journalist/forfatter Tommy Heisz’ 327-sider vægtige bog om LS. GAFFA er hurtigt ude med den første anmeldelse, der er positivt *****-stjernet og bærer overskriften ‘Luksuriøs Love Shop-biografi sender læseren på himmelflugt’. Og nej, vi kan ikke anmelde en bog der handler om os selv, men dog sige, at Tommy Heisz her sætter en udfordrende høj standard for danske rockbiografier. En som det skal blive spændende at se, om andre fremover vil kunne skrive sig op til. Men for her og nu, nyd læsningen af Himmelflugt Og Højdeskræk og få langt mere levende indsigt i din Love Shop. Og læs så iøvrigt hele Gaffa’s anmeldelse lige her.

12 tanker om “LS-verdenslitteratur”

 1. Så promo-turen forbi Clement og Aftenshowet, meget mere forskelligt kan det nok ikke blive. Han er lidt hektisk, Clement. Men en smuk version af “En Nat Bliver Det Sommer” i Aftenshowet. Tak for den!

 2. til alle der jer der læser kommentarer og følger med herinde… kan kun anbefale jer at læse bogen. Den er godt skrevet og indholder mange gode ting som man som Love shop og Jens tilhænger kan bruge og skabe en bedre forståelse og fornemmelse af hvad det vil sige at være Love shop……
  Ser frem til torsdag og opsamlingen og ikke mindst det nye nummer

 3. Fik den læst hen over weekenden og den er fremragende. Jeg har været med alle 25 år og særdeles intenst de sidste 20 år og kender selvfølgelig den grundliggende historie, men har jo her fået nye vinkler og nye perspektiver på en del historien og selvfølgelig er der også nye ting, som jeg ikke har vist noget om.

  Og 1888 – det klassiske LS line-up, som du nævner, har jo reelt kun været officielt på et album… 😉

 4. Venter også spændt og utålmodigt, da jeg har bestilt bogen hos Saxo.com for længst. Men det var sammen med en anden titel.

  Gad vide om forsinkelsen skyldes Peyo´s eller Heisz’s udgivelse 🙂

  Smølferne : af Peyo
  (Indbundet), ISBN: 9788770855617

  Himmelflugt og højdeskræk: af Tommy Heisz
  (Hardback),
  ISBN: 9788740603811

  Det bliver svært at vælge, hvilken bog jeg starter med 😉

 5. Er jo “vokset op” 🙂 med den klassiske line-up, så for mig vil LS nok altid være Hassig, Unmack, Dehn og Hall. Glæder mig til at læse bogen.

 6. Nej, ikke følsomt emne overhovedet, 88 – ingen beef mellem Dehn og os andre. Grunden til han ikke er med på forsiden – hvis design vi iøvrigt intet har med at gøre, da det er forfatter Tommy Heisz’ og ikke vores bog – er vel, at han ikke er en af bogens hovedpersoner. Hvilket ligger ret naturligt, da han udelukkende var fast LS-medlem på de to første plader. Giver det ikke god mening, synes du?

 7. Er helt tændt efter blot at have læst få sider. Tonen er allerede både medrivende og malende og historien virker til at være vinklet helt perfekt. Ren nydning for en Love Shop sucker som jeg.

 8. Enig der andre spm der trænger sig mere på……Har været med siden første single….. men det er sku stærk læsning. Forholdt tingene omkring Hilmers misbrug virkelig sådan?

Skriv et svar