9 tanker om “LS3 på Bremen rykket”

 1. Hey Joe! Nu er der meget tale om bloggen her på bloggen for tiden, og hvad den har betydet for alle os i de mange travle år, der gik. Men er det ikke på tide, efter at have postet så mange interessante og informative indlæg med ujævne mellemrum siden 2005, at Joe Public giver sig til kende og træder frem fra anonymitetens grå masser?

 2. En nat bliver det sommer, indeed. Men for fanden, om et år og 3 måneder må det sgu da være muligt at kunne opføre sig som et almindeligt, midaldrende, halvfuldt menneske blandt hundredvis af andre, der lader sig forføre af live-musikken! Med mindre SARS, Ebola eller andet eksotisk har lagt os ned til den tid!

  PS. Afventer spændt om bloggens forfattere har noget (godt?) at sige om det nye Cave/Ellis udspil…

 3. Flytning af koncerter er desværre tidens orden lidt endnu. Ikke positivt. Hvad der derimod er positivt, er at Joe Public alias Jens U – foreløbig i sin vanlige rolle som faktabaseret budbringer – og kun det – er trådt frem igen. Må den selvudnævnte tænkepause føre endnu videre frem. I så fald kan jeg mærke på de massive kommentarer herinde, der kun peger en vej: vi siger alle : “Vi ser frem” samt “Tak som Fanden”.

 4. Ja, bliver koncerter mon til koncerter igen?
  Min næste er til november – New Order i London, som blev rykket fra oktober sidste år.
  Men bliver det stadig 20,000 hoppende og skrålende middelaldrene, som bagefter sammen står endnu tættere på Undergrunden, mens vi stadig synger?
  Here’s to hoping!

 5. Det var så meget efterår og mørke over det setup i november – spændende at gå fra ls3 koncert ud i en lys og lige-ved-og-næsten sommernat – men mon ikke oplevelsen får sin egen logik? Har gået og hørt Frelsens hær idag og tænkt på de to vega-koncerter med Henrik Hall kortvarigt inde – dødssyg, men mere rockstar end ever. Tænk, om vi nogensinde kommer til at stå så tætpakket sammen i en koncertsal igen?

 6. Nyt på bloggen 😉 Rykket til dagen før dagen før natten, at det bliver sommer.

Skriv et svar