Forbandelsen brudt

http://www.jensunmack.dk/wordpress-3/wp-content/images/thumb-CrouchWigan2.jpg

Så skete det endelig: Peter Crouch kom på måltavlen for Liverpool i 3-0-sejren over Wigan. Folkets glæde og forløsning var så enorm, at Crouchinho, ved udskiftning midt i 2. halvleg, blev klappet taktfast af banen. 3 points igen til Liverpool, der efter en ret slingrende sæsonstart er ved at få styr på spillet – seneste 6 kampe i Premier League har givet 6 sejre med samlet målscore på 13-0.

3 tanker om “Forbandelsen brudt”

  1. Iiiiih, der er bare så meget fodbold snak her. Men jeg vil altså midt i det hele sige, at man burde høre noget Diefenbach. Var til koncert i går. Nøøøj det var fedt. Cool cool cool.

    Men ellers glædelig december måned. xxx iben

  2. Det er måske også lidt hårdt at bruge Real Madrid som målestok 🙂

    Ovre på den anden side af parken har der også været en af de dyre drenge, James Beattie, der har været meget længe om at levere varen, og jeg vil endda sige at Crouch har været klart bedre spillende end ham i de kampe jeg har set med de to spillere – dette sagt uden at være fan af Crouch (eller hans hold…). Beattie har været kropumulig i evigheder, og har alligevel ikke fået folk på nakken, tværtimod.

    Og uden at have lyst til at rose Man United for noget som helst, så fik Diego Forlan da også en helt utrolig støtte i betragtning af hvor ineffektiv han var, til den dag han fik Fergusons vanligt solide støvle plantet i måsen 🙂

  3. Jeg er ikke specielt Liverpoolfan, men hatten af for de trofaste Liverpool tilhængere. Jeg kan ikke komme på andre klubber hvor en så uheldig/uskarp angriber er blevet båret så meget frem af fansene. I Madrid er det nærmest kotume at pifte af Ronaldo selvom han (som den eneste) scorer. Det siger nok mere om publikum i Madrid end om Ronaldo. Mange har kaldt Crouch et fejlkøb, men selvom målene har manglet har han da bestemt vist sig som en værdifuld spiller. Og Liverpools fans har haft tålmodigheden og troet på det lange orangeaderør af en angriber som nu endelig har fået åbnet for sluserne. Jeg venter bare på at det også sker for en af mine yndlingsspillere, ham de ikke kunne bruge i Madrid !

Skriv et svar