Aftenland Express

Det nye Jens Unmack-album bliver udgivet mandag d. 26 marts.
Den efterfølgende Aftenland Express-tour har følgende stationer:
19/04: Roskilde, Gimle
20/04: Århus, Voxhall
21/04: Aalborg, Studenterhuset
26/04: Kolding, Pitstop
28/04: København, Vega
04/05: Viborg, Paletten
05/05: Randers, Von Hatten

220 tanker om “Aftenland Express”

 1. Folk med hang til Brett Anderson bør købe JP i morgen. Der er interview med solo-debutanten og anmeldelse af pladen.
  I næste uge hedder den Jens U…

 2. Jeg klapper også tit i hænderne over carsten Jensens udtalelser, men manden er ramt af en eller anden ide om at han er altvidende.
  jeg tror ,(eller næremere ved) at carsten jensens vurdering af det kunstneriske miljø i ungdomshuset,lider en del under at manden aldrig har været der, og det kan være svært at vurdere på afstand, når man sidder i eksil på det stendøde østerbro, hvis kultur holdes i live af en flok fulde fodboldfans hver søndag.

 3. Mølleren who ever you are; thank you!! Helt ærligt, Carsten Jensen, verdensfjern og selvsmagende?????? Tværtimod……..
  Han har totalt ret, og disskussionen om ungsomshuset har så mange forskellige facetter og det kræver længere diskussioner. Men han har sgu ret i noget af det han skrev i Poilitiken. Og hans artikel er svær at sammenligne med Jens’s udtalelse, udfra at det var to forskellige ting de talte om. Jeg synes jens’s meget ironiske udtalelse om musiksteder var helt på sin plads og fed!
  Men Carsten Jensen ramte bare så meget plet, og jeg synes som ham at i der fanme skal være plads til ungdomshuset og det og helt forkert det som er sket. Men jeg oplever som ham osse en intolerence overfor folk som ikke er som brugerne i ungdomshuset. Jeg har sgu prøvet det i mange år, og i over 20 år har jeg på det nærmeste været nabo til Jagtvej 69, og jeg har da oplevet lidt af hvert der. Og det har ikke altid faldet ud til min fordel. Men på godt og ondt har jeg altid støttet ungdomshuset, men man må osse ind imellem smide skyklapperne, og der deler jeg helt Carsten Jensen’s mening. Og jeg synes fanme ikke han er verdensfjern, tværtimod så han siger sin mening og er kanon skarp, men det får han jo ofte slag for. Jeg ved godt at jeg osse får slag her, det plejer man jo herinde, men det er godt nok, ikke:) Og jeg vil så lige endnu engang skynde mig at sige at jeg forbander Faderhuset og forbander at vi ikke engang i DK kan sørge for bevare vores gode gl. ungdomshus.
  Jens glæder mig til den 26.3 og glæder mig til Vega den 28.4. Og er det rigtigt at du skal spille i store Vega? For da jeg bestilte billetter var det i lille Vega og forleden dag stod der i Politiken at koncerten er i Store Vega. jeg spørger bare fordi det ville være skønt for dig at du kunne sælge biletter nok til den store sal.
  Love goes on forever…..

 4. Jep…men mon ikke vi kan finde en anden kamp og køre regnskabet videre på? 🙂 Det var i sandhed en dødssejler af en kamp i dag!

 5. Ekstrabladets anmelder Henrik Queitsch skulle i følge dagens avis skamhøre Aftenland Express. Mon ikke han kommer med lidt positive ord snart.

 6. Miraklernes tid er ikke forbi: Nu kan man også købe Coke Lovebirds på selveste iTunes.

 7. Jamen Hr Doktor – jeg er altid frisk på en kvit el dobbelt! EfB vinder enten 3-2 eller 2-1. P.T. kan min mavefornemmelse ikke komme det nærmere…..men kommer der yderligere vibrationer i knæet eller andetsteds, skal jeg nok smide fornemmelserne over bord her.

 8. og Pete… glæder mig også til søndag. igen krydser vores hold klinger, denne gang danske…

  skylder dig jo øl fra sidst… (liverpool/Chelsea)

  frisk på en kvit eller dobbelt? 😀

 9. og jo det var præcis dem jeg mente, tak for både rigtigt navn og sympati møller 🙂

  og ja kan jo kun sige… Chelsea/Liverpool, vi ses i Semifinalen 🙂

 10. Når der nu alligvel debatteres alt andet end AFTENLAN EXPRESS i disse spalter, så lad mig tage et skridt væk fra såvel tysk musik, Metallica (tsk tsk) og så alligevel lande på noget der er fremme fra tid til anden, også i under denne tråd.
  FODBOLD! Nu starter SAS-ligaen igen – skønt! Mit hold møder Byens Hold søndag eftermiddag – og kald mig naiv (nogle af jer vil), men jeg tror faktisk at de dyre drenge fra KBH vil få kam til deres hår! Et forsigtigt bud er et x, men i de timer hvor jeg er rigtig optimistisk, slår EfB dem med 2-1…….

 11. Okay, fem fede med Hetfield & Co.:

  Seek and destroy
  Master of puppets
  For whom the bell tolls
  Ride the lightning
  Sad but true

  Doku-soapen Some Kind of Monster kan varmt anbefales.

 12. PSV, dem slår vi igen. Jeg har lige set, at aktionærerne har godkendt salget af LFC til amerikanerne: WOW, det bliver en genoptagelse af den kolde krig, når vi fremover skal møde Chelsea og Abramovich!

 13. Hey MusicLover1970

  1. Du har ikke lavet din top 5 over Metallica.
  2. Tak for klippet med Donna Summer. Meget muntert. Jeg har i øvrigt sangen i en version med Marc Almond og Jimmy Sommerville i duet. Ekstremt muntert. I øvrigt finder jeg det meste af det Jimmy Sommerville lavede ekstremt muntert og noget af det er sgu meget godt apropos firserne.

 14. wow der er trukker lod til CL-kvartfinalen. Vi trak PSV. Det var da glimrende og en semi mod enten Chelsea eller Valencia. Jeg tror sgu jeg booker en plads til finalen 🙂

 15. Enig MusicLover, Tago Mago og Ege Bamyasi er fantastiske plader langt forud deres tid … Giorgio Moroder, du gasser?! 🙂

 16. – eller Kraftwerk hvis betydning for den elektroniske musik har være mindst lige så stor som Beatles, Stones og Elvis for den traditionelle rocknroll …

 17. Forstår ikke man kan snakke Nena og/eller tysk musik uden straks at komme ind på Sandra og hendes autobahn-lysende teutonske euro-glasur. Eller på Rammstein-tekno-forløberne fra DAF (Deutsch Amerikanische Freundschaft) for den sags skyld.

  Totenhosen er tegneseriepunk, Bayern-had eller ej…

 18. Som jeg lige kunne læse mig frem til på tysk?!?? Så er Die Roten Rosen og Die Toten Hosen den samme personkreds.

 19. Det eneste man bør vide om Die Toten Hosen er… at de ikke holder med Bayern!

  Es gibt nicht viel auf dieser Welt, woran man sich halten kann.
  Manche sagen, die Liebe, vielleicht ist da was dran.
  Und es bleibt ja immer noch Gott, wenn man sonst niemand hat.
  Andere glauben an gar nichts, das Leben hat sie hart gemacht.

  Es kann soviel passieren, es kann soviel geschehen.
  Nur eins weiss ich hundertprozentig: Nie im Leben würde ich zu Bayern gehen.

  Ich meine, wenn ich 20 wär’ und supertalentiert.
  Und Real Madrid hätte schon angeklopft und die Jungs aus Manchester.
  Und ich hätt’ auch schon für Deutschland gespielt und wär’ mental topfit.
  Und Uli Hoeneß würde bei mir auf der Matte stehen.

  Ich würde meine Tür nicht öffnen, weil’s für mich nicht in Frage kommt,
  sich bei so Leuten wie den Bayern seinen Charakter zu versauen.

  Das wollt’ ich nur mal klarstellen, damit wir uns richtig verstehen:
  Ich habe nichts gegen München, ich würde nur nie zu den Bayern gehen.
  Muss das denn wirklich sein? Ist das Leben nicht viel zu schön?
  Sich selber so wegzuschmeissen, und zum F.C. Bayern zu gehen.

  Es kann soviel passieren, es kann soviel geschehen.
  Ganz egal wie hart mein Schicksal wär’, ich würde nie zum F.C. Bayern München gehen.

  Was für Eltern muss man haben, um so verdorben zu sein,
  einen Vertrag zu unterschreiben bei diesem Scheissverein?

  Wir würden nie zum F.C. Bayern München gehen!

 20. tak møller, kort fortalt, en god aften, med nedtur slutning. oh well…. må trøste mig med Berglund x2 i dag i Parken.

  Nu vi er ved det tyske, nogle der kender Die Roten Toten (mener jeg de hedder)

 21. Jamen jeg mente skam den tyske…kunne ikke lige hitte rede i tingene! Er ikke nogen massiv Nena eller Kim Wilde fan, men det nummer er fedt!
  Er der monstro nogen herinde der kender tyske BAP? Dem har jeg holdt umådeligt meget af siden de gamle RockPalast dage i 80´erne – og nåede også at fange dem på Roskilde i 1986. De eksisterer endnu og er vel tysklands svar på Gasolin?

 22. Nena og Kim Wilde’s duet – Everywhere, everytime. det er 80′er ikonduet der vil noget.
  ¨
  NEMLIG – ET FANTASTISK NUMMER!

 23. Nå ja doktor.

  Held og lykke med aftenen. Henvis til at det er kvindernes kampdag 🙂

 24. Tjaa Musivlover 1970

  Du har sgu nok ret. Synes bare Black Album er deres bedste, men vel også deres mest lyttervenlige. Men så har resten af pladerne i øvrigt også være megaskod.
  En top 5 for mig vil være:

  1. Creeping Death
  2. Wherever I may roam
  3. The Unforgiven
  4. Seek and Destroy
  5. Battery

  Seek and destroy har jeg i en eller anden live version, hvor bassist nr. 2 (glemt navnet) nærmest brøler sangen ud over Mexico. Det er i orden og meget rock n’ roll.

 25. hehe har allerede en god aftenland express historie. er ved at gøre klar til en date – med en dejlig pige – herhjemme og står med maden. lidt krise og panik – man vil jo gerne vise god stil jo – så kommer Coke LoveBirds i radioen. så var der ro og kontrol igen 😀

 26. Hmmm er der ivørgt ikke en firserfestival, der netop kører med en perlerække af firsernavne.

  Nu var Metallica vel strengt taget størst i halvfemserne. Selvom deres hår godt nok høre firserne til. Det er evigt muntert paradoks at se trashbands fra den tid, når de spiller om død og ødelæggelse og så samtidigt ser ud til at have været hos frisøren i fjorten timer for at få koldpermanentet manken.

  Flemming er Socialdemokrat ergo må det være fadøl!!!! Dog ikke helt på niveau med Mitterands øgenavn solkongen

 27. Hmmm Yugo Star… Nu ved jeg jo, at du kommer fra det nordjyske, hvor Trillingsgaard bl.a. booker, sååå var’ din mund:-)
  Ang. billetter dr. Martin.
  Afsløringen kom vist lidt tidligere end beregnet, så arrangørene vil ikke bekræfte noget endeligt. Hvis du vil vide mere…kan du besøge http://www.jp.dk

 28. c) Fissefjams lyder kool, men var det ikke noget med fadøl?

  Kommer Lionel Ritchie eller var det en joke?

 29. Skik følge eller land fly, Yugo Star!
  Hvor mange rigtige fik du egentlig i Århus testen?!? 🙂

  1. Hvilket tilnavn i folkemunde havde Århus’ tidligere borgmester Flemming Knudsen?

  a) Fjog
  b) Fadøl
  c) Fissefjams

  Jeg tror vi skal have taget den sag op igen!

 30. Jeg må sige at trods min status som gæst i Århus, så er det jo en landsby hvad angår både fodbold og musik 🙂

 31. Så længe det skæpper i GF-kassen skal ingen høre et ondt ord fra mig. Af nedennævnte konecerter er det kun George Michael, der er i Århus Elite regi.

 32. Hold nu op, Lai – du har da sommerens koncerter med Bryan Adams og Lionel Ritchie at se frem til! 😉

 33. Metallica, George Michael, The Police…….flot Århus, så mangler I vel bare Toto (spørg Fr’havn!), Kim Wilde, Supertramp, Culture Club og Dire Straits i at have Europas største 80’er-nostalgifest kørende.-)

  Håber ham Windfeld er bedre til fodbold end musik!

 34. Ak ja. Først Metallica, så George Michael og nu The Police. Gad vide om der snart kommer noget musik, som man (læs: jeg) gider at betale penge for at høre?!?
  GF-boss Windfeld har jo lovet flere store navne.

 35. Og så kan du melde dig ind i fanklubben for kr. 600 for at få adgang til presale. Jo, der cashes ind … håber der bliver lidt til Muskelsvindfonden 🙂

 36. Super cool at have OKC i en japansk udgve!

  Netop som jeg sad og overvejede, hvor langt jeg egentlig gad rejse for at se The Police, er det netop blevet offentliggjort at de kommer her til Århus … Nå, man må jo til det så 😉

 37. Aakjaer, jeg hørte den faktisk i går, som optakt til Liverpool-Barcelona-kampen, og du har ret, det er en fænomenalt suveræn god plade!

  Men er der lavet bedre albums siden? Ialfald ikke fra Radioheads side. Hvor klædte det dem dog fantastisk godt, at tage deres soniske og udtryksmæssigt så komplicerede art-ting ned i regulære sange, som de gjorde det på OK Computer.

  Btw. Min egen OK Computer er fra Japan og kom allerede flyvene hertil fra Tokyo i starten af maj 1997, vist et par måneder før den udkom i Europa. Synes det er ret Radioheadsk at have en OK Computer med japansk teksthæfte og inlaycard:-)

 38. Jamen ok – aakjaer, jeg lytter til pladen i aften… Og råber stille hurra.

  Det er et GODT album. Men jo-for mig er der lavet bedre albums siden. Men det er jo en smags sag, eller…

  God aften med fodbold derude. Jeg springer over!

 39. Sorry for being off topic, men der er lige en vigtig begivenhed i den moderne rocks historie, der skal markeres. Bag på halvfemsernes IMHO i særklasse vigtigste rockudgivelse – og nej det var ikke Nevermind – står et tal med rødt: ”18576397”. Det tal står for tidspunktet den 6. marts 1997 kl. 18:57, og var det tidspunkt, hvor Radioheads OK COMPUTER var færdig-mastered og officielt blev erklæret klar til udgivelse.

  Det vil sige om knap to timer dansk tid, er det præcis 10 år siden, at dette mesterværk stod færdigt. Jeg opfordrer hermed alle til i løbet af aftenen (ind i mellem fodboldkampe, naturligvis) at markere jubilæet ved at lytte til dette fantastiske album.

  Er der lavet noget bedre album siden? Jeg tror det ikke …

 40. Anmeldelser ændrer ikke på at jeg synes han er banal – men det er jo selvfølgelig hvad man forlanger af ordene. Nogen har stor glæde af digte.dk, jeg vil hellere læse Henrik Nordbrandt – nogle hører voice, jeg vil hellere smide på en plade på.
  Men fint nok at du og dine kan lide Thordal, hvis i kan nøjes, så er det ok med mig.

 41. Ad Martin:
  Thordals tekster er lejrbålstekster??

  Det mener jeg ikke. Der er flere der er enige med mig:
  Gaffa: “Der bliver sunget og spillet direkte i hovedet på lytteren, hvor den ferme sprogsnedker har fundet en inderlighed i sangene, som ikke er hørt fra ham før. Det er ikke kun farverige sprogblomster, men flot drejede sange, der sætter sig fast.”

  Fyens Stiftstidende: “Lyrik på C.V.-niveau”

  Naturligvis er god musik ikke noget man kan stemme om, men jeg synes nok du er ude på overdrevet.

 42. Forstå mig ret(jeg er selv gammel Suedefan), jeg har lyttet med et ganske åbent sind til Bretts soloplade, men umiddelbart er der ikke noget at komme efter. Jeg skal nok give den en ny chance i næste uge. Holder mit førstehåndsindtryk, så er den lige så lidt interessant som Tears.

  Det handler ikke om at have ondt i livet, det handler om at Thordal, Carlas, Nøhr og hvad alverdens indenlands hverdagspoeter ellers hedder eller er del af, simpelthen er elendige tekstforfatter. Billedsproget i teksterne er pinligt banalt og kan på ingen måde holde mig fanget – det er lejrbålssange ophøjet til kunstform og tekstuniverser, der kun kan betage de folk, der ridder med på nostalgibølgen fra helvede af 80’er opsamlingsplader.

  ..og så ikke et ondt om Camilla Munck, hun er Danmarks bedste sangerinde!!

 43. Hmm Martin..
  Jeg skal nok lade være med at fremhæve Thordal, Munck//Johnson, Atrap og andre med lidt for ondt i sjælen. Men den nye med Brett – den holder!

 44. Nej, Brett var da fantastisk i Suede, og er det åbenbart igen…

  Ang. Carlas, så kan det da godt være forsangerens stemme ikke er den bedste, og musikken ikke er videre original. Men de har humor, teksterne er underfundigem og hvem ellers hylder Love Shop så direkte? Det bør sikre dem de P3-priser, DMAer, som er tilbage fra Unmack næste år…

 45. ikke et ondt ord om Andersson.

  Marts er en dejlig musik måned: Andersson, Unmack og så et Cave album (er det ikke her i Marts Nick Cave’s album udkommer?)

 46. carlas og brett anderson!!! så mangler vi bare at få fremhævet kenneth thordal, så tager jeg turen ud fra 4. sal.

 47. Hep Thomas! Jeg kender ikke sangen, men teksten er ikke til at tage fejl af (med eller uden kommaer):
  ”Og du tror at den allersidste chance den kommer / men Love Shoppen gik ned og er på ubestemt tid lukket / så ingen vil længere fortælle dig at i nat bliver det sommer / og neonskiltet der lyser ”love goes on forever” er slukket / og når drømmenes København manisk bliver vækket / så ved du at tømmermændene kommer / du vågner dehydreret og med tomme lommer / på kanten af sommer”.

 48. og som jeg skrev i en tidligere tråd, så indtil Afterland Express (jeg kan heller ikke vente), så invester i Carlas Pære Dansk og lyt til “Kanten af sommer”. Jeg tror ALLE her vil kunne lide den…

 49. Bare det altså snart var NU!
  Imens glæder jeg mig dog over Brett Andersons solo.
  Hvor The Tears på de fleste punkter var skidt – er det solo-udspillet på de fleste punkter ikke bare godt. Det er rigtig godt!
  ENJOY!!!

 50. det kan kun have været simpson.. og måske til den kommende unmack, hvis ikke herren (eller den nye jyske bondefanger på rytmeposten) ser nåde i os.

 51. Hov Iben, den slags er jo beregnet til butikken og ikke de ansattes kærester – du må hellere tage dig i agt for promo-politiet 😉

 52. Jeg har en kæreste, som arbejder i pladebutik og han får (tit) tingene før andre:-) Derfor i cd-afspilleren Dr. Martin.

 53. Netop nu hører jeg ‘Coke Lovebirds’ i cd-afspilleren. Meget bedre end gennem computer højtaler. Glæder mig endnu mere til den nye cd nu…
  Og Århus og Kolding koncerter veneter jeg på.

 54. Okay, dette er Unmack’s side – men Simme og Ummi er jo kollegaer. Så jeg må vel have lov til at brokke mig over sneen I har derovre i Kbh. Simpson koncerten i Kolding er aflyst:-( Havde set frem til den koncert. Iiiiiih…. SUK.

 55. JA, Simme leverede en OK koncert i går i Rødovre, men synes nu stadig den bar præg af at være den første i en turnerække. Samspillet var ikke hele tiden lige godt. Men der blev leveret lidt mere end det som stod på sætlisten. Bl.a. “Lad os danse” og “Se det ske”. Glæder mig til VEGA

 56. Ellers kan det berettes, at Simme leverede lidt jysk storbysmarthed i Rødovre i går. Han havde åbenbart lidt svært ved at komme sig over middagen i Rødovre Centrum, hvor hans frieri overfor den udkårne tilsyneladende slog fejl. Til gengæld syntes det som om hans forhold til den lokale VVS-mand blev udsonet.

  Musikalsk dog en fin oplevelse. Naturligvis trækker det fra, at Trentemøller trængte til at blive klippet, og at Simmes blå jakke stod dårligt til de sorte/grå bukser 😉

 57. Det var 8.marts 1983 at Drift spillede opvarmning for Sound, jeg ved desværre ikke hvor. Deres plader er genudgivet af det uforlignelige engelske label Renascent (www.renascent.co.uk) – jeg har købt en 10-12 af deres udgivelser igennem det sidste halve års tid, desværre er deres licensaftale for at udgive et par af Soundtitlerne nyligt udløbet og der går lidt før blandt andet Lions Mouth bliver tilgængelig igen, indtil anbefaler jeg gladeligt de to liveplader Amsterdam 81 og No Nukes 82, samt Sleep No More med Comsat Angels og Wild Swans opsamlingen Incandescent, alt sammen på Renascent.

 58. Here it comes


  The new dark age!

  Den gang havde jeg kun et kassettebånd jeg havde fået af en kæreste med et album på hver side. Jeg har senere fundet ud af at det ene var FTLM, da jeg faldt over cd’en. Det andet var også rigtig godt, men det har jeg ikke hørt siden.

  Når jeg hører det i dag, kommer jeg også til at tænke på Killing Joke. Nogen der husker dem?

 59. Aakjear og Jens, ingen tvivl om at FTLM er pladen hvor det hele startede, men den manglende udvikling til trods, så forblev kvaliteten høj igennem the Sound’s levetid.

  Jeg husker især en detalje fra Adrian Borlands besøg i Huset i Magstræde i ’90, hvor han forarget – og fuldt forståeligt – spyttede efter en ‘fan’, der ikke kunne holde kæft under et nummer. Sådan !

  Med fare for at lyde som en gammel mavesur mand, så er det bare ufatteligt irriterende, at folk ikke kan tie stille de 60-120 minutter koncerter varer.

  Hvordan opleves det fra scenekanten? Mister du/i koncentrationen ?

 60. hej jens.
  Du ligger nr. 3 på listen over de spillede numre i danmark med coke love birds, dog ikke på download charten som til gengæld i denne uge indeholder eskobar med someone new der vidst er et par dage gammel.
  Glæder mig åndsvagt meget til det nye album, kommer det egenligt på lp..?
  samler du egentlig på det?

  Greetings from Ramone

 61. Jens, ELTSDIM bringer dejlige minder om min første seriøse forelskelse, så du rammer et blødt punkt hos mig der. Okay, det er ikke just eksistentialisme, men et jeg synes, det er et fint popnummer, hvis man lader være med at tage det for mere end det er.

  BranMan og Jens, The Sound var et udmærket band, og jeg sidder og lytter From The Lions Mouth lige nu. Jeg er sikker på at de spillede en koncert i 1986 eller 1987 i Huset i Århus – en koncert jeg til min store fortrydelse desværre selv missede. Var det her du spillede opvarmning, Jens?

 62. Tror aldrig jeg har hørt Lyden, men har læst diverse features i Mojo / Uncut.

  BranMan2000, var det i øvrigt dig som havde gang i jazz-tobakken, den aften i Brøndbyhallen? Husker det som en tåget affære! Gjorde indtryk på en 13 årig knægt 😉

 63. Yeah, The Sound. Dem var jeg med til at spille support for den eneste gang de var i DK, long time ago. Lånte nu afdøde sanger Adrian Borland’s guitarforstærker. Han var rigtig flink, lugtede kraftigt af uhm….ingefær. From The Lions Mouth med sub-hittet Winning var vel deres bedste plade?

 64. Nu vi roder rundt i 80’erne.

  Er jeg den eneste som satte stor pris på det fremragende, og desværre skammeligt oversete britiske band ‘The Sound’, med den nu bortgangne Adrian Borland i spidsen.

  Det er jo et særdeles kyndigt forum vi her befinder os i, men desværre dukker ‘The Sound’ sjældent op i diverse leads.

  De bevægede sig i grænselandet mellem Echo & the Bunnymen og Joy Division, og havde en intens melodisk og melankolsk tone.

  De fortjener en linie eller to !

 65. Do do etc, er ikke et godt nummer.

  Men Every little thing er da et godt nummer hvor man især i slutningen får rivaliseringen mellem Copeland og Sting at høre i slutningen..

  men gode police numre er da Synchronicity vol 1 & 2 (håber det er stavet korrekt), Ghost in the Machine, We are spirits (in a material world), Message in a bottle, Every Breath You Take, Bring on the night, Roxanne, the bed’s too big without you, King of Pain, Walking on the moon.

  jo Wrapped around your finger kunne godt være sting solo, men det er stadig et dejligt police nummer.

  og Wham genforenes til sommer… (dog slet ikke noget af råbe hurra for)

  hvad sker her… er 80’erne genopstået…???

  Er der en LS reunionen rundt om hjørnet også 😉

 66. Retræten gik mest på DDDDDDDD. Numre som One World (Not Three), Too Much Information, Hungry For You oma. går stadig direkte i kroppen på mig. Om de ville gøre det, hvis jeg hørte dem første gang i dag, kan jeg ikke svare på. Simple bas-riffs med guitar og Copeland-trommer som jeg kunne lytte på timevis non stop.

 67. Spot on, BranMan!!! Copeland var både grundlægger og det vigtigste medlem af The Police. Han var den direkte årsag til at jeg selv kastede mig over trommerne som barn.

 68. Aakjaer, sikken en retræte, fra “at spørge mig om Police-pladerne holder er som at spørge en narkoman om han kunne lide sit første fix.” til “at slæbe rundt på nogle guilty pleasures fra vores pre-teenage år?”

  Nevermind

  Det indtryk jeg stod tilbage med efter Brøndbyhallens bas helvede i ’84, var intrykket af, at have hørt en af verdens ubetinget bedste trommeslagere i aktion. Sikken et drive.

  Et genlyt til hans “stikker” er hele genforeningen værd.

 69. Så, lad os nu ikke komme op og skændes. 🙂 Jeg er fuldstændig enig i, at De Do Do Do De Da Da Da er og var en rædsel. Jeg var ung og naiv dengang og lyttede slet ikke til teksterne (jeg forstod jo knap nok hvad de sang), men noget af musikken fra The Police gav mig i den grad et kick, og når jeg hører det i dag kan jeg (lykkeligvis) stadig rammes af en uskyldsren og barnlig begejstring. Hvem af os kan sige sig fri for at slæbe rundt på nogle guilty pleasures fra vores pre-teenage år?

 70. “ROOTS: 1. derived from the experience of the common people, natural indigenous”

  Jeg mener roots-reggae-attitude…..disciplineret, kompakt, stramt i både lyd og udtryk.

 71. Jeg forestiller mig allerede nu en mash-up af “Sig Du Kan Li’ Mig” og “Copenhagen”.

  Sidstnævnte er nu ikke roots-reggae iflg. min forestillingsverden, men det er en anden historie.

 72. Musiclover, The Police er personificeret fluevægt ved siden af The Clash – lidt som at stille Tøsedrengene op mod Sods; Sig Du Kan Li’ Mig mod Copenhagen, blød pop-reggae mod radikal roots-reggae:-)

  Selvfølgelig kan de sælge Parken ud til sommer. Men det er ikke et argument for nogetsomhelst andet end at de er massivt populære på nostalgimarkedet. Helmut Lotti kan sikkert også fylde Parken…

 73. Jeg er heller ikke nogen stor fan af Police.

  Men man kan godt blive til noget, selv om man har spillet jazzrock. Bad Brains startede i den genre, inden de opfandt deres specielle blanding af hardcore, thrash og reggae.

 74. Jazzrock og new wave var ukendte begreber for mig da jeg hørte min første The Police plade (ZM). Tak, Johnny!

  Kan de fylde Parken til sommer? The Police var bedre end The Clash, Jens! 😉

 75. Forstår heller ikke helt den begejstring for nogle jazzrock-musikere, som fusionerede pop-reggae med new wave-light og lidt socialrealisme…

  The Police’s De De De Do Do Do Da Da Da er vel iøvrigt en af de mest behagesyge og ubehagelige singler fra den del af 80’erne overhovedet, nej?

 76. Martin, datoer for Europa-delen af touren er ikke offentliggjort endnu, men du kan følge med her:
  http://www.thepolicetour.com/

  Wrapped Around Your Finger er for såvidt ikke noget dåligt nummer, men kunne efter min mening lige så godt være Sting solo. Et nummer som eksempelvis Driven To Tears er for mig mere The Police.

  Yugo Star, hvad lyttede du til da du var 12-13 år gammel? 🙂

 77. Please sig Police kommer til DK på deres Europa tur… den her nyhed er bare total optur…..

  Så får vi måske endelig et live genhør med Wrapped Around Your finger efter alle de år?

 78. MusicLover, at spørge mig om Police-pladerne holder er som at spørge en narkoman om han kunne lide sit første fix. Den blanding af energien fra efterdønningerne af punken, reggae, fusionsjazz og ikke mindst rytmen leveret af to fantastiske musikere og en fantastisk sangskriver sparkede totalt benene væk under mig dengang omkring 1980, og når jeg hører det i dag bliver jeg straks hensat i samme tilstand. Om det skyldes ren nostalgi eller hvorvidt det holder den dag i dag er jeg ikke objektiv nok til at bedømme, men jeg bilder mig ind det sidste er tilfældet.

  Jeg holder mest af midterpladerne RdB, ZM og GitM. Den første OD’A er også en fin plade, hvorimod Synchronicity på trods af fine momenter efter min mening er lidt for meget Sting og lidt for lidt The Police.

  Hele studiekataloget inkl. singler og b-sider kan erhverves for kun kr. 400:
  http://www.play.com/Music/CD/4-/1131176/Message_In_A_Box/Product.html

 79. Så dem i Brøndbyhallen i 1984. Og det var sjovt nok Copeland der var min helt dengang. Har ikke hørt pladerne i mange mange år – holder det, Aakjaer?

 80. Det ubetinget musikalske højdepunkt for mig i sidste uge var i søndags, hvor det band, som for alvor gjorde mig hooked på det ekstremt vanedannende stof musik allerede inden jeg var blevet teenager, optrådte sammen for første gang i mere end 20 år. Verdens bedste trommeslager har stadig den hårdest spændte snare drum. I år skal endelig jeg til den koncert jeg aldrig kom til dengang …

  http://www.youtube.com/watch?v=PMVzkcXYUcM

 81. Det var trist, Jens……..hils produceren og sig, at det er en glimrende version/fortolkning, som nemt kunne gøre sig på albummet!

  .

 82. Anders Lai, det er alt andet end et officielt cover. Ved ikke hvordan det Berlin-billede er dukket op der og med den skrift på…?!?

  Nix, Sønder Boulevard kommer ikke med. Blev hurtigt kasseret af The Producer, der havde svært ved at får øje på kvalitetet i den demo.

  iben, jeg glæder mig altså også!

 83. Hey Jens, må lige rose din nye dejlige sang. Hvor kommer alle de ord fra og så godt sat sammen. Jeg er den i verden, der glæder sig allermest til koncerterne i april…

 84. Ellers 1.000 tak til dig også, iben, hvis du også havde den!!! Jeg har dog ikke fået den endnu.

 85. Aakjaer – Jeg har pladen og skal nok sende dig en mail med en fil, hvis du ikke allerede har fået fat på den.

 86. Okay Pastor. Jeg er syg idag og orkede ikke tidligere at skrive en længere anmeldelse af 120Days koncerten. Men jeg kan se Lai har skrevet lidt. Jeg er ikke helt enig – synes mest de lyder som Krafwerk! Og jeg er vild med pladen. Og og og… jeg er overbevist:-)

  Hey aakjaer, vender lige tilbage ang. dit spørgsmål.

 87. Denne her tråd er vist vandret så “far off topic”, at jeg lige ser mit snit til at kome med en anmodning om hjælp. I marts 2002 blev der i Danmark udsendt et album Reminder til støtte for FN’s kamp mod racisme. Der er en frygtelig masse “utter crap” på – jeg nævner i flæng: Big Fat Snake, Swan Lee, Søren Sko, Saybia (listen kan fortsættes efter behag) … MEN der er også C.V. Jørgensens genindspilning af sin fantastisk smukke Elisabeth. Er der nogen der har den cd, og som evt. diskret kunne emaile en mp3 af dette nummer til henrik.aakjaer@gmail.com? I så fald vil jeg straks donere et beløb til et godtgørende formål … På forhånd 1.000 tak for hjælpen!

 88. Jeg var også til 120 Days, der i den grad har en del musikalske forbilleder at takke for deres lyd. Herunder The Cure, DM og især New Order. Det gjorde dog ikke oplevelsen dårligere – tværtimod.
  Musikken var glimrende omend en anelse monoton, og ja – det var i den grad søndag. Lørdagens FANtastiske Broken Beats, Veto og Nephew koncert sad for i mit vedkommende særdeles fast i kroppen…
  120 Days er nok ikke den plade, der står øverst på min cd-indkøbsliste. Men mon ikke de får muligheden for at overbevise mig (og andre) 100 pct. til årets Spot?

 89. 120Days i voxhall igår aftes var FEDE. Det samme kunne man ikke sige om publikum (incl. mig selv) Men det var søndag. Dette band egner sig klart bedst til at spille en lørdag. Så var der nogle, der oplevede dem i Kbh og vil fortælle…?

 90. Jeg vil langt hellere høre sprit-ny Gnags-udgivelser end f.eks. Swan Ligegyldig. Lidt sjovt at Pernille Rosendahls initialer giver PR – det hun er bedst til…

 91. Heh! Smag og behag er jo pokkers forskellig. Selv er jeg helst fri for både Peter AG og frk. Rosendahl – de har som Rasmus Nøhr, B-schøn og andre koryfæer en måde at ramme direkte på balancenerven 😉

 92. Feel free, Yugo Star. Talent borrows – genius steals! (denne besked er indtastet vha. en simpel mobiltelefon – utroligt hvad man kan nu om dage!)

 93. “Jeg har mere respekt for de originale Gnags end for Califoniens Gnags (RHCP)”
  Hahaha – den var sgu’ god! Må jeg låne den når folk begynder at skamrose de stadigt mere ligegyldige RHCP?

 94. Hvis Gnags havde stoppet karrieren i 1985 eller deromkring og Sort Sol havde stoppet karrieren i 1993, ville denne blog flyde over af kommentarer fra brugerne om de store danske rockgrupper, vi ikke har mere. Men i stedet fortsatte de to orkestre med stadigt færre af de originale medlemmer, til hyggerocken havde forvandlet ensemblerne fra rockgrupper til sofagrupper.

  Gnags var nemlig interessante engang. Op til omkring En underlig fisk kom der faktisk lytteværdige albums fra århusianerne. Især Safari og X er værd at høre.

  Jeg vil langt hellere høre gamle Gnags-udgivelser end f.eks. Swan Ligegyldig.

 95. Jeg har mere respekt for de originale Gnags end for Califoniens Gnags (RHCP). Gnags HAR lavet noget, som man bør have respekt for. Man skal bare flere årtier tilbage for ar finde det – nøjagtig som med The Rolling Stones!

 96. Der er overraskelser i vente for den der dykker ned i Gnags “vidtfavnende, men først og fremmest hammerswingende – citat: Klaus Lynggaard” katalog. Har faktisk mere respekt for dem end darlings som Sort Sol…

 97. Love Shops/Unmacks sangkatalog ville være lige så ufærdigt med sangene om København klippet ud, som The Clashs og The Jams ville være uden de numre der handler om London.

  Hvad der så kan undre er hvordan 1) ‘Coke Lovebirds’ udlægges som en sang der handler om København, og 2) hvordan den udlægges som en der lyder som en ren karbonkopi af den seneste plade. Jeg hører den egentlig mest som en sang om nogle personer fra udlandet, med en lyd der er noget af et skridt væk fra lyden på første soloplade. Er det kun mig? 🙂

  (Gnags er i øvrigt rædsomme…)

 98. Er alle humoristiske bemærkninger helt tabt på dig, Swingking? Glem det – du er ikke mere besvær værd. Farvel.

 99. Kære Pastor
  Jeg bilder mig ind, at jeg har hørt dig synge med i salen på Studenterhuset. Derfor et enkelt spørgsmål: “Vil du ikke nok lade være med at gå solo”… 🙂

 100. SwingKing – skal vi klare det Mann Gegen Mann? Måske kan Pastoren arrangere noget pay-per-view? Ellers er du velkommen til en Unmack-koncert til en debat eller hvad du nu synes du har behov for. Held og lykke med det herfra…

 101. og hvad er det for en beskedenhed Pastor… du kan da godt se at komme i studiet og gi den gas 😉

  Pastoren: Alene (solo har en vis Mr. Hall jo nuppet)

  skulle da gerne bikse en hurtig musikvideo sammen til dig på første singlen 😀

 102. Kære svinekonge. Ja, det er imponerende – sikke en masse røre du har skabt og hvor har vi alle svært ved at håndtere det:-) God som dårlig kritik er velkommen og kan tages derfra. Uenighed er en naturlig sag, men du må nok blive ikke så lidt dygtigere i formuleringen af dine synspunkter, hvis du en dag virkelig ønsker seriøs feedback. At komme ind fra højre med 2-3 hjemløse som omtågede utilfredsheder gør altså ingen sommer. Men det ved du jo godt. Well, du fik dine 15 sekunders røre i andedammen, som du kalder det. Tillykke med dem.

 103. København er ikke engang en storby, men bortset fra det, har jeg intet imod hovedstaden. Det er åbenbart blevet læst ind i mit indlæg.

  Sikke en masse røre i andedammen jeg har skabt. Det er vist ikke ret tit, at der kommer kritik? Selv Jens Unmack har svært ved at håndtere det. Og jeg sviner ikke nogen, iben. Jeg siger min mening som tidligere Love Shop fan (der har set deres koncerter og købt alle deres albums, men det er der nok ikke nogen der tror på).

  Hehe, bare rolig folkens. Jeg lader jer have ryg-klappe-blog-kommentarerne for jer selv, og skal ikke provokere jer mere.

  PS! Jeg bryder mig ikke om Gnags – til info for dem, der går efter manden i stedet for bolden 🙂

 104. He, for mig vil byen over byerne, altiv være en havneby langt mod nord – Kommer der snart en Aalborg sang, Jens?:-)

 105. så glemte lige at poste min pointe….

  man kan aldrig synge for mange sange om København…

  eller lave film for den sags skyld….

  må snart lave mig en kbh film.

 106. iøvrigt, København er byernes by, kongebyen over dem alle (ja selv i store byer som Paris, Prag og Rom, selv Berlin, hvor jeg opholder mig meget flygter jeg dog altid hjem til det rigtige hjem – KBH)

 107. Så længe I blæser ud og køber så mange eksemplarer af Aftenland Express som indkøbsposerne kan rumme, vil der være fuld tilfredshed herfra 🙂

  (Mit eget soloalbum lader endnu vente på sig.)

 108. Halløjsa..gang i debatten. Lad os nu glæde os over at kunne høre COKE LOVEBIRDS i heavy rotation på myspace….glæde os over det kommende album (kan næsten ikke vente) og mht at svine hinanden, har – som så mange andre – svært ved at se hvad Hr Mr Swing King laver i dette “forum”? Hvilket så heller ikke betyder at man behøver at være enige om alt – det er faktisk ikke alt hvad Hr Unmack anbefaler (og det være sig også Pastoren) jeg blæser ud og køber – til gengæld glæder jeg mig højt og flot dagligt over, at kunne kigge forbi en blog/website hvor kunstneren selv deltager i debatten og viser sig som en sand musikelsker….Hvor mange andre websites er I stødt på, hvor hovedpersonen rent faktisk blander sig livligt i debatten og samtidig anbefaler anden musik end egen avl? Har i den forbindelse selv haft fornøjelsen af at interviewe Unmack for 5-6 år siden – en telefonsamtale der nok drejede sig om Love Shop, men endte med at blive en fin snak omkring alt fra Emmylou Harris til Morrissey (ja ja , selvfølgelig…)

  Så med andre ord…øhhhhhh……ikke så meget andet, go vinterferie?

 109. Åh nej, er vi nu på den igen….. Jeg har aldrig forstået, man har brug for at “svine” folk til på denne måde Hr. Swingking. Jeg kalder det “svine”, når du bruger disse ord (inadvendt, navlebeskuende, uinspireret) om vores Unmack. Hvorfor så sur??? Hvorfor bruge tid på det? Jeg sidder heller ikke foran Nøhr’s hjemmeside og sviner ham, selvom jeg nemt kunne gøre det – men det er livet da for kort til. Næh du, du skulle tage at rose de kunstnere, du bryder dig om – måske Peter A.G.

  Smil til verden makker.

 110. Lai – lige netop dén dato er vist den eneste hvor du kan se AGF på førstepladsen….men held og lykke da, jeg har jo ikke modstridende sympatier i den næstbedste række.

 111. Må vi så lige få kammertonen her…
  Intet er over eller ved siden af Gnags. Altså når lyden af “Lav Sol Over Århus” kommer ud af højttalerne på GF Park til hver hjemmekamp. Bare det snart var 1. april, så de HVide kan indtage førstepladsen.

 112. ML1970 – jeg har godt nok hørt at Gnags skulle have været fede engang, selv om det er gået min næse forbi. At det skulle være på LS-højde vil jeg dog nok betvivle – hver sin mening og alt det der, men nej, den hest satser jeg ikke på 😉

  Jeg ved da én ting om Gnags – de var IKKE fede omkring den tid, hvor de lavede Swing King-albummet!

 113. Hey Swingking, jeg er vokset op i Viborg, så selvfølgelig er jeg provinsiel.

  Men “indadvendt/navlebeskuende/uinspireret” – tør lige dine øjne og spis en kiks:-)

  Okay så. Hvis du kigger udover dit eget behov for at være mavesur, så handler Coke Lovebirds ikke det mindste hverken om overtegnede eller Kbh. – det er der så andre nye sange der gør, men dem har DU altså ikke hørt endnu – så din konkrete skuffelse er svær at forholde sig til.

 114. Er også glad for den mere “påklædte” produktion på Lovebirds.

  Yogo Star, Gnags har da lavet fede ting på højde med det bedste fra LS eller hur?

 115. Rolig nu Mr. Swingking, jeg mente det skam godt – jeg undrede mig bare.

  Jeg taler for mig selv og udtrykker ikke andres mening, idet jeg giver udtryk for min personlige tvivl om hvorvidt dine synspunkter får stor tilsutning på netop denne hjemmeside. Jeg sidder jo heller ikke om skriver på Rasmus Nøhrs hjemmeside hvis jeg synes han sucker.

  Men skriv bare løs, det er fint nok med lidt uenighed – men jeg forbeholder mig så også ret til at (for)svare uden at blive beskyldt for ikke at holde en ordentlig tone.

 116. yugo star: Det er ok du ikke er enig. Men hold nu en ordentlig tone. Og tal for dig selv.

  Jeg kommer ikke herind for at finde tilslutning (hvor har du den vildfarelse fra), men for at sige min mening!

  Det er derfor man kan kommentere frit. Det er hele meningen. At dem der i øvrigt har kommenteret Jens Unmacks musik så elsker den, betyder vel ikke, at alle behøver have det sådan.

  “Jeg har mødt mit spejlbillede, i det indre København” kunne være næste single.

 117. Meget kan man sige om Jens’ tekster og musikalske univers, men navlebeskuende og uinspireret er ikke lige de ord jeg ville sætte på.

  Swingking, hvis du slet ikke bryder dig om Jens’ musik (og det lyder det jo som om at du ikke gør), så vil du nok ikke finde den store tilslutning til dine synspunkter på hans egen hjemmeside….slet ikke med et brugernavn der associerer kraftigt til Gnags!!!

 118. Rozzer, det er slet ikke min pointe. Når én kunstners tekster konstant væver rundt om den samme by igen og igen, med samme indadvendte og navlebeskuende tone, synes jeg, at det er uinspireret og provinsielt.

 119. Hmm. Gad vide hvor mange diverse britiske bands har brugt London som reference i en tekst, uden at det nødvendigvis blev skudt dem i foden.

  Unmack, lyder netop mere inspireret og på bølgelængde, end Love Shops sensommer.

 120. Hey swingking.
  Nu skrev du jo til Jens, men jeg vil alligevel lige skyde en holdning ind.
  Jeg synes da netop, at Coke Lovebirds er et “hørbart” bevis på, at det nye album ikke bliver en ren gentagelse af det forrige album.
  Sangen er slet ikke så “nøgen” som den første soloalbum. Derimod er den langt mere fyldig og produceret. Og tak for det!
  Ang. mr. U & KBH. Så tror jeg, at mange (bl.a. en del anmeldere) lægger al for stor betydning i det ord, og Doherty har jo været i den nye by.

 121. Coke Lovebirds… Er det musiknummer 117 hvor du SKAL nævne København? Sidder du fast og mangler inspiration til tekstuniverset, Jens Unmack?
  Jeg synes helt ærlig det er sørgeligt. I stedet for bygge videre på den naturlige udvikling der var i Loveshop, bliver din musik stadig mere uinspireret og indadvendt. Elektroniske musikere får altid på hatten, hvis ikke deres albums lyder forskellige. Men med Coke Lovebirds kan man se frem til en gentagelse af “vejen hjem fra rock n roll”?

 122. Netop hjemkommet fra varmere himmelstrøg har jeg erfaret, at Rune Kjeldsen i aftes af de danke dagblades kritikere blev belønnet med en Steppeulv i kategorien årets musiker. Stort til lykke med det. Det må siges at være enddog særdeles velfortjent!

 123. Så Jens nu er billetterne til den 28.4 købt, og vi tager flere med i svinget, det på på tide de lærer lidt kultur….

 124. Lidt bonusinfo på det nye JU album, der stadig er uden titel.
  Releasedato er 19. marts
  Albummet er mikset af Nille Perned samt Ian Caple.
  Titlen på et par af numrene er også frigivet:
  Coke Lovebirds, Satans Yngel, Film Vi Har Set, Her Kommer Stilhed + Jeg Har Mistet (Mere End Du Nogensinde Får)

 125. Anders: Og artiklen er ikke engang af JP’s stjernereporter? 😉

  The Thermals har da efter koncerten på Loppen og årslistesnakken bevæget sig op ad listen…

 126. Et på denne side meget nærværende person har svaret på nogle yderst dybdeborende og kvalificerede spørgsmål i dagens JP. Jeg ser frem til en kommende plade fra Presley…

  Jens Unmack, musiker

  Årets koncert:
  * The Killers, Store Vega
  * Thåström, Roskilde Festival

  Årets album:
  * The Thermals: “The Body The Blood The Machine”
  * Bob Dylan: “Modern Times”

  Årets sang:
  * The Killers: “When You Were Young”
  * The Raconteurs: “Steady, As She Goes”

  Det ser jeg frem til i 2007:

  at Elvis Presley genopstår

 127. Jeg må bare lige fortælle at jeg i år fik verdens bedste julegave: Playtime, som jeg har ønsket mig så længe! De uindviede omkring juletræet så noget forundrede ud, da jeg fortalte dem at det er en cd til 500-1000 kroner, som indeholder 3 ikke specielt fantastiske numre, og som jeg oven i købet havde i kopi i forvejen. Men hvad ved de om livets sande værdier?

  Tusind tak til min søde mand (den glade giver) og til Erling (som skaffede ham cd’en).

 128. Glæder mig som alle andre herinde. Og jeg har allerede skrevet fødslesdagskoncerten på Pitstop i kalenderen. Sidste gang tog vi tre koncerter tre aftener i træk, og det var faktisk i overkanten, når sætlisten ikke skifter. Så denne gang nøjes vi altså nok med Pitstop. Til gengæld vil jeg anbefale alle i nærheden til at vælge netop dette koncertsted – det er fantastisk!!

 129. må sikre mig en tur i Vega også…

  dejlig april… først i Voxhall på udebane og så på hjemmebane d. 28 i Vega… ren Champions League slutspil….

  glæder mig!

 130. Jeg synes, det er stort, at I skal spille i min gamle hjemby Randers. Endda på Von Hatten, hvor jeg tilbragte en god del af min teenager tid. Jeg tror ikke, at jeg har været der i 10 år, så det bliver stort at vende tilbage 🙂
  Og så er der selvfølgelig Århus og Vega kunne også godt lokke, samt den nye plade ikke at forglemme.

 131. Ja 2007 tyder så sandeligt til at blive et stort musikalsk år. Der kommer udgivelser fra Jens U., H. Hall, Figurines, PRIVATE, Spleen United, Green Concorde og Kent bare for at nævne nogle af de nordiske udgivelser. Det bliver forRYgende…

 132. Jeg sidder i Patagonien og laeser gode nyheder fra det kolde DK!

  Det er super at have noget at se frem til – selv herfra glaeder jeg mig alt jeg kan til den nye plade og nogle store koncertoplevelser i foraaret!

 133. Dejligt… Glæder mig for vildt til det nye album!! Og mon ikke Satans yngel burde være et sikkert nummer!!! Og da også et lækkert billede, der… Det skulle vel aldrig være fra Gøteborg… Ville måske være lækkert som cover/bagside:)

 134. Fra Alarms hjemmeside:
  1. Marts : Jens Unmack/TBA: Jens U er netop vendt hjem fra studieindspilninger I Gøteborg. Holdet er næsten det samme som til den fremragende ”Vejen Hjem Fra RocknRoll” som jo var et af 2005 bedste danske albums og forventningerne er derfor naturligvis store. Der vil løbende komme mere info om dette album. Som en lille bonus info skal det nævnes at undertegnede har fået lov til at lytte til pre mix af numrene og jeg har stadig gåsehud : ) det er fænomenalt godt!

  Den sidste sætning er nærmest rendyrket ondskab med to måneder endnu…

 135. Fedt – og med en forårsplade er det jo oplagt at lægge vejen forbi Roskilde Festivalen til sommer. Kunne være lækkert! (Og ja ja det med “Forårsplade” henviste kun til udgivelsestidspunktet!)
  Kunne være rart med lidt info om den nye plade!

 136. Vermouth, jeg tror det var A:larm til Gaffa. Gaffa-læserne fik nyheden et kvarter før os. Tsk tsk …

 137. Perfekt – Jeg lægger en daler til side om dagen, og såfremt priserne holder sig i ro, er der Kr. 150,- den 5. marts 2007 >8^D

 138. Jeg glæder mig, så hurtigt jeg kan… Kan du løfte sløret for nogle detaljer Jens. Er det samme band som sidst, er Nørlund med, hvor langt er du etc.?

Skriv et svar