5 tanker om “Ny LS-single + kommende album!!!”

 1. Love Shop ultra. Lyden af LS, ja! Ser frem mod flere perler fra samme snor. Kun længes vi mod et nyt album og Love Shop society i koncertsale på kryds og tværs i det ganske land!

 2. Fik jeg sagt, det er et fint nummer? LS classic.
  Også en smuk Schmetterling. Kunne ikke finde den i min ”Insekter i Farver”, er det mon denne?
  https://naturguide.dk/sommerfugle/#foobox-1/1/tidselfugl-1.jpg

  Ærligt talt, jeg har kigget længselsfuldt efter den sommerfugl… Kan man mon få den på 7”?

  (Jeg ved nemlig allerede, hvor den skal hænge på væggen. Ikke på ”den blå væg”, for det er vandtema, så drukner den, men måske nedenfor. Sammen med bøgerne om Lundstrøm, Nattens Skove og Harald Giersing, kunne den stå op ad Banjospilleren. Eller også på bagvæggen sammen med Lykke Li, Christel og Cocteau? Ej, nu ved jeg det. Den vil flyve over i køkkenet og sætte sig oppe på skabet. Lige i midten, det vil den. God plads! Her er det blå blandet op med lys turkisgrøn og mørk (+ lidt grønt her i sommer). Oven over Hemingway, Awake and Dreaming og Bowie og Jagger dancing in the streets. Det ville se fantastisk ud. Den vil gerne bo hos mig :))

 3. LS Society ♥ Joe Public !

  Kanonnummer. Officielt play count her er indtil videre 39, kan jeg se + det løse. Et savnet fix mod LS-abstinenserne.

 4. Godt vi har Joe Public til at orientere os 🙂 Joe, kan du sige videre til Jens og de øvrige: Tak for en storartet aften i Bremen i søndags og herligt at høre det spritnye nummer fremført som det sidste, inden vi gik ud i natten på kanten af sommer.

 5. Mærkeligt. For få øjeblikke siden kunne jeg ikke se opslaget her. Så jeg skrev nedenstående under et andet opslag, men det hører med rette hjemme her:

  Nu har vi jo ingen særskilt tråd, hvor vi kan vende og dreje den nye sang, så tillader mig at spørge her, hvad LS Society synes?

  Jeg synes, at den er FED. Jeg hæfter mig primært ved, at den lyder som en ægte bandsang, hvor der i produktionen er givet plads til alle i bandet. Det er fedt. Og ja så lyder den som LS – det kan jeg godt li’..

Skriv et svar