Like I used to…

Havde han skrevet og sunget denne nye duet fra Sharon Van Etten og Angel Olsen, ville dette være den bedste Bruce Springsteen-sang siden ialfald 1987. Det er det så ikke. The sisters are doin’ it for themselves, og de gør det upåklageligt…

13 tanker om “Like I used to…”

 1. Det er en fin duet.
  Sharon og Angel komplementerer hinanden på bedste vis…

 2. Lovende sang, sgu, og ja, i dén grad hugget fra den springsteenske åre. Abba? Tjo, måske er der lidt over de vokaler…

  In any case, så vil jeg gerne lægge hovedet på blokken og deklarere, at den bedste Springsteen-sang siden 1987 må være “Devils and Dust”. Fight me!

 3. Ja, det er rigtigt. Vi må have Jens lidt mere på banen.
  Ikke mindst nu, efter weekendens rystelser.

  Hørte tilfældigt fodbolddirektøren, i radioen, i går. Nogle klip fra pressemødet. Han afsluttede med at fortælle om dengang Allan Simonsen brækkede benet på banen, og at vi bagefter gik ud og bankede Belgien. Den slags har vi virkelig brug for nu.

  Egentlig tror jeg ikke, jeg interesserer mig synderligt for fodbold. Men det er jo alle vegne, man kommer frem. (Faktisk bare jeg ser ud af vinduet, blafrer et stort dannebrogsflag fra en fransk altan overfor). Det er lidt svært, ikke at blive grebet af det.

 4. Nu Jens er på bloggen igen, savner jeg nu nogle analyser, nostalgiske fodboldgensyn og glemte sangperler (som er langt bedre end Alphabeat) i anledning af EM…Det har vi jo været vant til ved samtlige slutrunder siden VM 2006.

 5. Det var også min første tanke, Sharon and Angel goes Agnetha and Anni-Frid…

  Og i aften virkede fodbold pludselig uendeligt ligegyldigt….
  Jens har ret, landskampspauser er noget Fanden har skabt…

 6. Ja, ikke meget tvivl om hvor inspirationen er hentet. Den væsentligste grund til, at det lyder friskt, er vel netop at det ikke er Springsteen, der synger.

 7. Den omgang søvndyssende pseudo-country er da ikke engang tæt på “Human Touch” eller “The Rising”, for nu at nævne to fremragende Springsteen-rockere efter 1987;-)

 8. Super sang, den der. Tror nogen kalder det Synergi. Hvilket betyder at 1+1 = mere end 2. Det passer her. 2 store kunstnere udvider og bliver bedre sammen.

  Men vigtigere: Jens er tilbage. Og så bliver vi allesammen bedre. Denne blog må ikke dø! Vi håber at det ikke sker. Og vi skal nok love allesammen at kommentere som ind i helvede…!! Agree..?

 9. Det er da en særdeles vellykket sang (i det hele taget kommer der ganske meget vellykket musik i øjeblikket)

  Velkommen tilbage!

Skriv et svar