Nyt fra studioland

Midt i et par fridage fra studiet, hvor vi længe har arbejdet på fuld tryk. Jeg har ikke skrevet meget her på siden, hverken om de nye sange eller den proces vi er igang med. Det er nok ikke helt fair, så her lidt lys på ovenfra:

Bandet består af Rune Kjeldsen, Jesper Lind, Nicolai Munch-Hansen og Mikkel Damgaard. Producer og medspiller er – ligesom på Vejen Hjem Fra Rocknroll – Nikolaj Nørlund. Vi har indspillet i Göteborg og her i København, hvor vi pt. er ved at klargøre til mix, dvs. rydde op på spor og optage de sidste ting sangene mangler. Selve mix-processen vil foregå snart i Stockholm, London og København.

Og sangene – dem er der ikke så få af. Har aldrig før indspillet så mange til et enkelt album. Ved ikke om hver og en ender med at komme på, men det er under alle omstændigheder en iorden følelse ikke at være i underskud med materiale.

Flere har spurgt, om det kommende album kommer til at lyde som Vejen Hjem Fra Rocknroll. Well, jo, nej, det synes jeg i store træk ikke. For det første er numrene indbyrdes mere forskelligartede end sidst. Og hvor Rocknroll havde en ret ens naturlig tilgang og lyd hele vejen igennem, er der i det nye materiale meget der peger i andre og anderledes retninger. Der er flere synths og keyboards på, og jeg hører generelt bandet har en anden lyd, et anderledes mørkt skær, end sidst i Berlin, hvor vi alle fløj afsted på debut-indspilningens glimrende ubekymrethed.

Så sangene har en dybere farve, men – don’t worry – det selvfølgelig stadigvæk indenfor rammer af såkaldt normal sangstruktur med vers-chorus. Det bliver en super plade, er jeg sikker på. Ved endnu ikke med udgivelsesdato, men vi håber at have første single klar til radioairplay inden for en 3-4 uger. Mere info følger…

27 tanker om “Nyt fra studioland”

 1. Tja Lloyd Cole, der var osse en anden kendt som havde fødselsdag den dag, en hvis Saddam, vil hellere dele fødselsdag med dig, da det andet jo ikke skal prales med. Men god koncert, en bedre fødselsdagsgave findes ikke og vi kan jo osse skråle 2 dages forsinket tillykket til Jens den dag:-)

 2. Jens, glæder mig lige så meget som de andre hard core fans herinde. Du har sgu noget at leve op til fordi din debut var suveræn!
  Glæder mig til Vega, det er min fødselsdag, ikke den slags man har lyst til at fejre længere, men det gør det fanme lettere i dit selskab!
  Skulle ellers have set Kenneth Thordal på Rust den dag, men du vandt, for man er jo en hard core fan, en af de gamle endda:)

  God vind!

 3. Liverpool vs. Chelsea bliver klasse i morgen.

  og skulle det utænkelige ske at chelsea taber ved jeg godt at jeg som blå mand vil få det her forum på nakken 😉

 4. Hmmm stress nu ikke mere end at du husker at se LFC vs. Chelsea i morgen.

  Om du laver en enkelt, dobbelt eller fem dobbelt cd, så køber jeg den sgu nok under alle omstændigheder.

  Held og lykke med det.

 5. Hmmm stress nu ikke mere end at du husker at se LFC vs. Chelsea i morgen.

  Om du laver en enkelt, dobbelt eller fem dobbelt cd, så køber jeg den sgu nok under alle omstændigheder.

  Held og lykke med det.

 6. Ikke noget med at lave en “Springsteen” og udgive pladen en gang til med ekstranumre senere på året 😉

 7. Du må gøre noget for dine hardcore fans. Vi betaler gerne dobbelt pris for dobbelt cd:-) Vi kan da ikke bare undværre noget af det… Det kan du da nok forstå.

  (En anden gang må du hellere tie:-)

 8. …jo jo, men så kan det jo sagtens være på én cd -eller alternativt en dobbelt-cd!
  Vi vil nemlig ha´ det hele goddammit!

  New Adventures in Hi-Fi er indehlder da en ordenlig røvfuld sange på trods af at det er en enkelt cd (nogle mener måske at nogle af dem kunne være siet fra….men det mener jeg IKKE!)

 9. Hej iben og Erling K og Pete1970 og co.

  Måske jeg udtrykte mig forkert, for SÅ mange numre er der ikke. I Love Shop har vi vel i gennemsnit indspillet ca. 10 pr. plade; hvis jeg siger vi her har 6-8 mere end det, giver det et mere konkret billede af hvad der tales om.

 10. Please Jens, vi vil høre det hele. Du kan ikke fortælle om alle dine sange uden at de udkommer på en eller anden måde. Dobbelt cd, B-sider, 2 cd’er… Det ligemeget, bare kom med det hele…
  Glæder mig ENORMT meget.

 11. Der var også muligheden at kommer med 2 plader. En her i foråret og så lige en til julehandlen 🙂 Det gælder jo om at holde gryden i kog.

 12. Det lyder jo hverken mere eller mindre end forrygende! Mht hvad Hr. Unmack dog skal gøre af alle de numre…..så ja! Genoptag ideen med at smide nogle b-sider ud! Det er der alt alt for få der gør noget ved…..

 13. Så vil jeg høre p3 konstant om 3 ugers tid og håbe på at jeg ikke bliver sindssyg af for maget snik snak.

  Kunne man forestille sig at noget materiale ville ende som b-sider på en single, (hvis den slags bliver lavet mere)?

 14. Det lyder rigtigt spændende………

  I øvrigt så jeg forleden, at Nanna var i gang med indspillningerne af en ny plade, hvor det blev oplyst, at hun fik hjælp fra medlemmer af Love Shop. Jens – er der en duet på vej?

Skriv et svar