When saturday comes

http://www.jensunmack.dk/wordpress-3/wp-content/images/thumb-Thereisalight.jpg

Så er det alvor i toppen af Premier League: Weekenden byder på to topmøder, hvis resultater vil kunne betyde meget for sæsonens endelige udfald for de implicerede klubber. På Anfield tager Liverpool lørdag middag imod Chelsea, der skal og må vinde for at holde trit med Manchester United på førstepladsen. Liverpool har på det seneste i Premier League endelig vist stor stabilitet og styrke, men forrige uges to fæle cup-nederlag – 1-3 og 3-6 – hjemme mod Arsenal gør stadigvæk så ondt, at alt andet end en sejr lørdag vil sprede stor disillusion. Chelsea har uden samlingspunktet John Terry haft en omtumlet jule-periode med et shaky forsvar, uro omkring både Shevchenko og træner Mourinho, og simpelthen for mange mistede “lette” points. Chelsea vil håbe, at Liverpools tendens med underpræstering mod de andre tophold fortsætter lørdag. Det bør blive et brag af en kamp, med alt hvad der er på spil af indbyrdes had, prestige, nervøsitet og ambitioner.

Søndag er Man United nede i London, hvor Arsenal venter. Sidstnævnte synes inde i sin bedste periode i lang tid, men en så ultra-svær kamp som denne, er nok alligevel ikke hvad man har brug for lige nu, med vigtige Gallas skadet og Henry først netop tilbage i opstart efter skadespause. Skulle Chelsea tabe lørdag vil en sejr til United være lig med et forspring på 9 points. Omvendt vil en eventuel sejr til Chelsea og ditto nederlag til Manchester bringe afstanden mellem de to ned på sølle 3. Men det er kun den matematik, der vil blive glemt så snart bolden ruller.

Liverpool-Chelsea, lørdag, kl. 13.45 på Kanal 5
Arsenal-Manchester United, søndag kl. 17.00 på Canal+sport

17 tanker om “When saturday comes”

 1. Hej Lai – ja da, du får en 50er når du har delt din første gevinst med mig 😉
  Nej, jeg vidste sgu at jeg ikke skulle tippe mere den weekend – men efter en succes bliver man jo totalt overmodig. Men overskud var der nu stadig…..

  Faktisk kostede fuckin’ Thierry henry mig en gevinst på en double med to krydser: Arse – Man U og Levante – Bilbao. Tre minutter inde i overtiden døde den. Ak ja!

 2. Hey Yugo Star!
  Hovmod står for fald. Efter din succes forleden (hvor jeg i øvrigt vandt et par hundrede kr. på Liverpool og Villa) ville jeg følge dit råd. Men både Betis, Lazio og Hibernian faldt som bekendt. Giver du pengene tilbage:-)? Det drejer sig om 50 kr…

 3. Alt var perfekt. Liverpools sejr, ulempen var så, at det hjalp Man.U. i toppen, men det Arsenal fik bremset. Nu skal Arsenal blot ikke rykke forbi Liverpool i ligaen…

 4. He….Den ryger idag, der er forsinket Christmas lunch på den irske idag, hvor vi får lidt mad og pilsnerne til særdeles fvorable priser, så blændes derop for Arse – Man U, og mon ikke det forskellige personage, der er inviteret til idag, mødes over lidt venskabeligt banter. Jeg håber dog stærkt på en Arsenal sejr…

  Godt man har fri imorgen…:-)

 5. Hey Rozzer – i mine Aalborg-dage var jeg også tit på Irish House. Cool sted til engelsk fodbold! Og tillykke med gevinsten, drik og spil den nu ikke op alt for hurtigt 😉

 6. He, Yogo…jeg lyttede til dig nede på den lokale pub, hvor jeg spillede lidt herligt “Live Betting” med mine kompiser…Spillede en 20 er på THE DIRK som første målscorer og 2-0 til Liverpool…Og jeg forlod The Irish House på nytorv, i Aalborg med en Liverpool sejr og 600 kr i lommen. Så Tak for tippet!

  Og mon ikke lidt af de vundne kroner, skal investeres i dine spilforslag…

  Og iøvrigt en fortjent sejr til Liverpool, herligt at se os spille med en nødevendighed og vitalitet som vi kun få gange i denne sæson har præsteret..

 7. Altså man giver jer alle sammen en oplagt mulighed for at få odds 21 og ingen siger tak???”!! Kom ikke osg sig I tvivlede på min analyse/visdom/spådom????

  Jeg troede at det ville vælte ind med tilbud om øl og dit og dat efter at mit gode råd har ganget alle blog-læsernes lommepenge med 21 – men nej…..

  Ingen lyttede til Yugo Star…..kun Yugo Star selv som ganger 21 med 100 kr. = 2.100 danske kroner!!!

  I morgen vinder Betis over Santander. Spil den som single på nettet eller double hos Danske Spil sammen med Lazio over Milan – alternativt er jeg ret sikker på at Hibernian vinder udekampen mod Inverness i den skotske liga. Jada!

 8. Tillykke til Liverpool, og et ønske herfra om at Chelseas og især Joses forår må blive en trist og meget trofæforladt omgang 🙂

  Kunne Man Utd så ikke lige vinde på Emirates i morgen, så Liverpoolsejrens sødme bliver blandet bare en lille bismag af at have sikret deres værste fjender årets titel 😉

 9. Uha…så venter en af de store igen på Anfield. Vores rekord er håbløs mod enten Chelsea, Arsenal eller Udt. Det må da satsuseme, snart være vores tur til at trække os sejrrig og fortjent ud af sådanne en kamp. Watford kampen, var lidt lindring ovenpå, de forsmædelige Cup kampe, men den rigtige medicin, som doktoren har ordineret, er ganske rigtig en sejr over Chelsea idag, hvis jeg(vi) ikke skal synke længere ned i fodbold fortvivlsen.

 10. Jeg har en klar mavefornemmelse der siger at Liverpool endelig får en sejr over Chelsea i ligaen. Det kan endda godt blive en to-målssejr til odds 7,0 på Oddset.

  Hvis man så kombinerer den med Blackburn udesejr over svingende Manchester City, som næppe kan klare de hårdføre gæsters midtbane uden den spærrede Joey Barton – ja, så er der en god skilling! Blackburn-sejr er vist odds 3,00.

  Samlet odds 21,00.

  Men det vil ikke være første gang at mine “sikre” tips viser sig at være helt ude i skoven, så alle spil bør foretages med kritisk sans og varsomhed 😉

  Good luck!

 11. Det bliver en meget mærkelig fornemmelse at sidde og IKKE holde med Chelsea i en kamp mod Liverpool, men sådan må det blive. Mere kaos på Stamford Bridge og flere frustrationer til Jose, tak 😉

 12. en kold fadøl til en hr. unmack koncert på en liverpoolsejr imorgen……mener stadig de vinder 3-1, men SÅ specifik er der vel heller ingen der ønsker at man skal være?

 13. glæder mig… det her er en høj dramatisk weekend for os blå….

  nogle der er friske på et bet på Chelsea Liverpool kampen? altså indenfor rimelighedens grænse, er ikke en rig mand..

Skriv et svar