6 tanker om “Omsider: Odense”

 1. Tak for en skidegod aften. Jeg skal ærligt indrømme, at det lige tog et par numre at vænne mig til, at det ikke var den “sædvanlige” line-up – med Hilmer til venstre og Henrik til højre. Og jeg savnede altså mundharpen i “Fremmedlegionær”! Så under de første par numre gik det op for mig, hvor meget jeg SAVNER Love Shop, og jeg gik lidt i nostalgi-mode. Men jeg kan jo bare glæde mig over de mange unikke oplevelser jeg har haft med LS, både når de strømmede fra anlægget og ikke mindst live.
  Nå, men nu var det Jens og Fynboerne der stod foran mig. Jens var tændt fra første nummer, og det var godt at se nogle af de gamle moves igen. Han bragte en hilsen til Odense fra Henrik Hall, der blev modtaget med kæmpe jubel. Og så var der jo Rune Kjeldsen, som løftede sangene og gav de gamle Love Shop klassikere ny kant og nyt liv. Sammenlignet med Hilmers meget rene og polerede lyd på “En nat…” var Rune mere eksperimenterende og rå. Resten af bandet fungerede også upåklageligt, og de mange tilskuere fik fuld valuta for pengene.

  Vi glæder os allerede til næste gang (og tag lige Rune med igen, please!)

 2. Tak for sangene, Jens! Jeg havde konen med for første gang (og hvis du tror Niels Nørgaard er en kritisk kritiker…) – Hun var åbenlyst imponeret! 5 stjerner herfra til Jens U. & Røgdykkerne!

 3. Ja, og sikke da en mærkelig anmeldelse Niels Nørgaard har brygget sammen på denne i forvejen kolde lørdag. At kalde de mesterlige slagere “La La Hollywood” og “Skovens Dybe Stille” uimponerende sange, bringer mit lille sind i kog. Hehe…

  Han burde sgu melde sig ind i Tomas Treo-fanklubben for mavesure stoddere:-0

  God weekend til alle herfra!!!

 4. DET var på tide! Glæder mig stort. Og jo tak, vi vil gerne høre “En nat…” i Odense 🙂

  Ses i aften.

  Fred.

Skriv et svar