Phoebe Bridgers går amok

Har altid fundet det uværdigt, når rockstjerner koreografisk planlagt smadrer guitarer på scenen. Hvis det bare er et skuespil, hvorfor så ikke istedet give det sagesløse instrument til en trængende teenager, der ville dø for at kunne have et? Havde dog ikke regnet med at skulle se Phoebe Bridgers i den lange række af meningsløse guitarmishandlere. Men her er hun i sin debut på Saturday Night Live forleden med ‘I Know The End’, der klimakser i primalskrig og den omtalte guitarofring. Men hvordan klarer hun det så? Ikke så godt. Det er og ligner amatørteater…

5 tanker om “Phoebe Bridgers går amok”

 1. “Oh, it breaks my heart to see those stars
  Smashing a perfectly good guitar
  I don’t know who they think they are
  Smashing a perfectly good guitar”

  John Hiatt 1993

 2. Tjekkede lige originalversionen igen. Må sige at denne her performance viser et egentlig prisværdigt forsøg på at spille livemusik, dvs. helt uden play back. Thumps up for det. Men må desværre også sige, at pladeversionen er så meget bedre. Med den lettere halvfalske violin, de ikke helt præcise Walkmen-trompeter (dengang de brugte dem), og med den desværre noget overdrevne crescendo, må man blot lidt kedeligt konstatere: den originale version er bedre!

 3. Hun får da havareret en monitor. Men hendes guitar- og vokalpræstation redder hende nok alligevel ikke en plads på plakaten til næste Copenhell.

 4. Ja musikken fejler absolut ingenting; faktisk fra et album, der var på min top 10 liste over sidste års bedste albums. Men det der guitarsmadren er både dumt, delittantisk og uværdigt. Og passer ualmindeligt dårligt til hende. Det må være en enkelt smutter, den der.

Skriv et svar