Regnskabets time

Forglem sæsonens endeløse blødbrødsfestivaler. For der er mere til livet end koncentrationslejre af Tuborg-logos, plastikpissoirs, orangeklædte fangevogtere. Og i-n-g-e-n skulle i det hele taget behøve stille sig tilfreds med Alphabeatrasmusnøhrbigsadfake-fluevægtskost. Om kun en uge kommer helt anderledes stærktbrændende Nick Cave & The Bad Seeds til landet og sætter tingene på plads i KB-Hallen på Frederiksberg. Her er setlisten som dikteret fredag aften, oppe fra scenen i London’s Hanmmersmith Apollo:

Night Of The Lotus Eaters
Dig, Lazarus, Dig!!!
Tupelo
Red Right Hand
Today’s Lesson
Midnight Man
I Let Love In
Deanna
Moonland
Hold On To Yourself
The Ship Song
We Call Upon The Author
Lie Down Here (& Be My Girl)
Papa Won’t Leave You, Henry
More News From Nowhere
—————–
Lovely Creature
Get Ready For Love
The Lyre Of Orpheus
—————–
Into My Arms
Hard On For love
Stagger Lee

9 tanker om “Regnskabets time”

 1. Ja, man kan kun glæde sig endnu mere. Og efter Into my arms er der ikke længere nogen koncerter af relevans – stort set!

 2. Alphabeatrasmusnøhrbigsadfake-fluevægtskost

  Jens kan du ikke komme ud til vores lokale musik festival… big sad snowflake kommer som et af hovednavnene hvilket er lidt sørgeligt…. og jeg skal anmelde skidtet… gid dit navn var at finde på listen over optrædende……

 3. hvor jeg glæder mig…. hvor jeg dog glæder mig……..

  den setliste er jo nam nam..

  Nu ved jeg godt han kommer til Roskilde til sommer med Gryntemanden, men kunne nu godt tænke mig Elektriske Else på setlisten mandag….

 4. Min yndlings-Cave. Men jeg kan godt stille mig tilfreds, hvis han nøjes med at spille The Sorrowful Wife og Fifteen Feet på mandag. Skal vi lave et banner hver?

 5. Fremragende plade, No More Shall We Part – en af hans/deres allerbedste! Hvilket ikke siger så lidt…

 6. Jeg kunne dog godt ønske mig, at han spillede mindre fra den nye og i stedet tog noget fra No More Shall We Part med.

Skriv et svar