Sods genopstået?

Både ja og nej. Fredag var der koncert på Stengade 30 i forbindelse med udsendelsen af BØRNEPUNK!, en compilation med nye helt unge danske punkbands, featuring bl.a. Reaktion, Skrald, Højspænding og Psykisk Hårdt…! En surpriseoptræden med stort S på aftenen var en anderledes voksen duo, bestående af Thomas Ortved (trommer) og Peter Peter (elektrisk guitar + sang). Den punkkorte setliste indeholdt såvidt vides Sods-klassikerne ‘Copenhagen’, ‘Television Sect’ og ‘Ghostrider’. Det skulle have været vildt.

15 tanker om “Sods genopstået?”

 1. Lai, jeg må gi’ dig ret i at det mht. til fight og indstilling var meget bedre end set længe – det kunne næsten heller ikke blive værre. Du har også ret i at Brøndby ikke have de store chancer.

  Jeg synes dog vi har spillet væsentlig bedre i mange kampe i den første halvdel af sæsonen – også i kampe som vi tabte.

  At BIF fik det ene point er “ikke det størate tyveri, der er set i NRGi Park” som Ove P nok ville have sagt det. 🙂

 2. Aakjaer. Jeg har altid de hvide briller på:-) men set fra min ståplads på midter”plateauet” ved C7, var det GF’s bedste hjemmekamp i denne sæson. Det var masser af fight og gode kombinationer. Desværrede manglede kvaliteten i den sidste aflevering alt for mange gange. Brøndby havde, hvis vi er flinke, maks. 1½ chance, så selv med fem faste mænd ude fra start 11, mener jeg, at vi burde have vundet..

 3. attentolvosv: Mon der også er københavnere, der vil overtage navnet Sort-Hvide Landskaber?

 4. GF er til gengæld et hold med ære. Hvilken fight, hvilken gejst. Tænkt at 1-1 kan føles så godt, når en sejr faktisk havde været helt fortjent!!!

 5. Reaktion! Det var da navnet på det band, jeg dannede for 27 år siden i provinsen…….. (men de unge lømler må sørme da gerne låne det).

 6. Wigan er et hold uden ære…

  ej har ikke set 2 halvelg, men det jeg har hørt fra diverse internet forum og medier samt eksperterne i pausen (kan ikke kommentere på reelt grundlag med de zap jeg førte frem og tilbage mellem kampene) så skulle Wigan ikke have leveret en oscar værdig præstation i første halvleg…

  Men.. når Chelsea ikke kan slå Bolton selv er det jo i sidste ende ret ligemeget…. kæft hvor skidt…..

 7. Jojo, men så havde United vel heller ikke stillet med b-kæden mod Chelski…

  I øvrigt var der ikke skyggen af noget som helst, da OB fik udvisning og Horsens straffe. Den slags udvisninger får hverken FuCK’erne eller kæledæggerne fra Møgjylland. HRMPF!!

 8. Det skylder han også efter sin meget sene og helt uventede udligning på Stamford Bridge i april. Havde det ikke været for det spøgelsesmål, ville Chelsea istedet have haft matchbolden i dag.

 9. Tja, med konspirationsteorier i fuldt flor, vil det være en seriøs overraskelse, hvis Wigan ikke dukker sig i dag, med tanke på, hvem de har som manager. En dejlig afslutning på en middelmådig PL sæson, kunne dog ellers være at gamle Ivanhoe aka Emil Heskey, skyder vennerne fra motorvejens drømme om en double i sænk.

 10. Man er lidt flov til tider over Grants udtalelser som Chelski mand…. har lyst til at råbe; nej Grant du har ikke Mourinhos fliar for sindsyge udtalelser så stop!!

  At han så har ret er jo en helt anden side af sagen 😉

  Vi håber på et mirakel i Wigan kampen, og at vor sympatiske tysker kan levere flere mål i dag….

 11. Damn der skulle man have været. Nogen der var afsted? Jeg høre meget gerne nærmere…
  Derudover vil jeg på forhånd sige undskyld til Liverpool Sekten! Der kommer ingen point med hjem fra White Hart Lane. Derimod er jeg lidt mere nervøs for om GF får point i dag..hmm..
  Træner Grant fra russerklubben mener i øvridt, at klubben efter den sidste måned at dømme fortjener mesterskabet. Er der ingen, der har fortalt staklen, at man bliver bedømt over 38 kampe???

Skriv et svar