Rockandroll-radio


I går fik vi 5 nomineringer til DMA06-priserne. Og i dag besked om at debattører fra DR’s rockforum har stemt Vejen Hjem Fra Rocknroll ind på DR’s “årets bedste danske album”-top 10. De 5 øverste på listen er:

1: Mew – “Mew and the Glasshanded Kites”
2: The Raveonettes – ‘Pretty in Black’
3: Jens Unmack – ‘Vejen Hjem Fra Rock’n Roll’/
Kashmir – ‘No Balance Palace’
5: Figurines – ‘Skeleton’

http://www.dr.dk/musik/rock/artikel/060109_arets_album_bruger.asp

12 tanker om “Rockandroll-radio”

 1. Jaja Rozzer – serie 5 var jo først i min karrieres efterår. Jeg er jo ikke ynglingespiller mere, vel! Men du har ret – I WAS havin’ a laugh!

 2. Yogo….Serie 5!!!!….Hehehe, ja Vestbjerg er for evigt dømt til at være nordjyllands Everton. Da jeg sluttede min aktvie karriere, må jeg i al beskedenhed indrømme at det var langt over de sucess kriterie som Vestbjerg regner som en sucess. Serie 5 You`re Àvin a Laugh….

 3. Som tidligere skrevet på nærværende side bliver “Suffer Well” tredje single fra PTA og kommer den 20.2. Det skulle også være sikkert, at “John The Revelator” bliver fjerde single og kommer i slut april/start maj…

 4. På Roskilde festivalens hjemmeside under; musik og derefter; seneste rygter, dukker navnet DM og mange andre osse op…….

 5. Rozzer, du er da helt væk. Du har tydeligvis ikke spillet mod min årgang, for der var Vodskov da rent slagtekvæg – en slags Everton ved siden af Liverpool FC. En naboklub man tolererer men ikke frygter….og kun yderst sjældent mister point til. Så sent som sidste år i serie 5 nettede jeg da selv to kasser mod Vodskov…..

 6. @Yogo

  Om end Figurines kommer fra 9380. Så er det jo 9310 Vodskov der altid har været storebroderen i dette indbydes spil. Fodboldsæssigt, har i jo altid haltet bagefter os (Man kan sammenligne Vodskov med LFC og Vestbjerg med Hull City:-)

 7. Ja, og jeg er ved at lave den store DM fest middag… Så kom forbi til en bid. Det skal fejres hele aftenen…

  Slet ingen der skal til Bauhaus koncert d.9.2? Det bliver også stort. Peter Murphy er alt for underholdende.

 8. Hey Bent! Kik under emnte ang. DMA. Det er ikke bare rygter, det er sandt, og det står i øvrigt også på depechemode.com… Det bliver stort!

 9. Iiih tillykke Jens! Mew’s nye plade er fantastisk, men Ravonettes – bvadr!!! E dybt taknemlig over, de alligevel ikke skal opvarme for DM i parken.

 10. Endnu en fin årsplacering for en dejlig plade. Lad os håbe på noget hæder på lørdag.
  Og så bliver jeg nødt til at brænde denne af: Depeche Mode skulle ifølge hårdnakkede rygter spille på Atletion i Århus den 7. juni. 2 gange på på 3½ måned……….Det bliver lidt stort.

Skriv et svar