Roskilde: Calexico

20130707-215703.jpg

En smuk, smuk, medrivende afslutning på Odeon med fabelagtige Calexico. Det swingede som ind i himlen, og selv om jeg var træt i fødderne og i hovedet efter fire dages koncerter (eller måske netop derfor?) var det vemodigt at vide at dette var sidste omgang musik. Godt at det netop var Joey Burns og John Convertino og kompagni, der rundede af her.

Og som et nik til rockhistorien fik vi endda fyldige citater af “Guns Of Brixton” og “Love Will Tear Us Apart”, inden det hele sluttede med en cumbia. Og vagterne nede foran dansede med – dette var også deres sidste aften!

En tanke om “Roskilde: Calexico”

  1. Bortset fra en uheldig og fejlcastet version af Love Will Tear Us Apart, var det en forrygende og ekstraordinær koncert. Der gik i den grad Mexico i den – langt mere end på deres plader. Hold da op, hvor var det godt. Årets overraskelse. Tak for det! PS årets flop: Iceage. De kan ikke spille og ikke synge! Helt og aldeles i hegnet. Tillykke til deres management for flot pr.arbejde, som Politiken og Berlingske er hoppet på (det siger Pitchfork jo – så er det godt)

Skriv et svar