Soul and Dignity!

Det var en smuk søndag aften med Danmarks førende soulband med besøg fra Peter Sommer på sang i “En nat bliver det sommer” (pun intended) og Mikael Simpson på mundharpe på ikke helt få numre. Og alt sammen i en god sags tjeneste, nemlig i arbejdet mod tortur.

Støt DIGNITY (Dansk Institut mod Tortur) – besøg https://stoptortur.dk.

9 tanker om “Soul and Dignity!”

 1. Respekt, Simon Heggum, for at deltage og uddybe her på siden. Jeg havde som sagt en anden oplevelse af aftenen, men heldigvis er sandheden subjektiv, både til en koncert og i livet i øvrigt…

 2. Jeg har heller ikke noget at være sur over. Det var en dejlig aften. Gamle Scene og Love Shop var et perfect match, meget vellykket.
  (Og man kunne lige komme i god tid og hænge lidt ud, få et glas vin, meget behageligt). Meget stemningsfuldt.
  Har haft ”Fuck min højdeskræk” i hovedet hele dagen og her til aften sådan et medley fra i går, det ene gode nummer efter det andet. Det var en fornøjelse.
  Mange tak <3

 3. Thomas et al: Jeg var faktisk tæt på at give tre stjerner. Der fra hvor jeg sad var lyden og elektronikken på scenen en tydelig hindring for det færdige “produkt” der blev formidlet, men netop det at det var lyden og elektronikken – og der med ikke det instrumentale der gik galt, fik mig overbevist.
  Det var dog tydeligt, igen fra hvor jeg sad, at der var problemer på scene og at musikerne ikke havde den oplevelse man ønsker at have på scenen som musiker – hvilket blandt andet gik ud over ret mange af sangenes lyd. Vandborgs altid fantastiske guitarlyd mudrede pludselig og Damgaards vitale synths lød også ret skingre ind i mellem, og det irriterede tydeligvis dem begge. Kudos til Unmack for at holde flager højt.

  Kommentaren med Simpson er jo netop også en konstatering af at det er hans force at han ikke forsøger at lyde som Henrik Hall. Det er der netop ingen der kan, og det ved både Love Shop og Simpson. At han så måske spillede for meget på et nummer, er nok mere et spørgsmål om smag. Sommers stemme er en ting, det at han tydeligvis ikke kunne teksten er noget andet.

  Når det er sagt var det netop en rigtig fin aften, dog synes jeg at den tekniske usikkerhed gik ud over rigtig meget af aftenen. Og derfor var jeg nødt til at lyde lidt mavesur i anmeldelsen. Især fordi jeg, som jeg også skriver, holder så pisse meget af Love Shop. Pladerne har været med mig fra en ret tidlig alder og Love Shop er et af de få dansksprogede bands jeg rent faktisk lytter til på lige fod med internationale. Jeg har været til 5 og deciderede 6 stjernede koncerter (“desværre” som menig koncert-gænger og ikke som anmelder) med bandet, og ved derfor at de kan gøre det så meget bedre end de gjorde det igår. Så glæder mig allerede til næste gang!

  – Simon Heggum/Gaffa

 4. Tak for en fantastisk aften set fra anden sal i det Kgl. Det kan være, at alt så meget bedre ud der oppe fra.
  Lyden var fin nok, og det var ikke flere fuck ups end der plejer at være – det gør koncerten meget mere levende 🙂
  Vi ved jo alle sammen godt hvordan Peter Sommer lyder, og manden kan jo synge, så han gjorde “En nat bliver der sommer” til en særlig oplevelse.
  Stemning var bare god på scenen og blandt publikum, og det er det vigtigste

 5. Gaffa var til stede.

  http://gaffa.dk/anmeldelse/128417/en-aften-i-love-shoppen-blev-en-blandet-fornojelse#&gid=1&pid=17

  Synes nu bestemt ikke et par tekniske kiks gjorde det til en blandet fornøjelse. Jeg kunne sagtens leve med det, og det var efter min mening med til at cementere en afslappet stemning mellem band og publikum – ikke det værste til en “sid ned-koncert”. Og nej, Simpson er ikke Hall, og Sommer er ikke Dehn for den sags skyld, men de to musikalske venner af Love Shop var med til at skabe en enestående aften i Det Kongelige Teater, hvorfra man kunne træde opløftet ud i sommernatten. Anmelderen kvitterer dog med fire stjerner, så blandet kan fornøjelsen da heller ikke have været for hans vedkommende.

 6. Lad mig også lige minde om at Per Reinholdt Nielsen i sin anmeldelse af Skandinavisk Lyst kalder Love Shop for

  »en slags hvid, tempereret, dansksproget soul, hvor der er et varmt nærvær og et køligt overblik på spil på samme tid«

 7. Netop. Og en fantastisk og ikke mindst overraskende aften i går aftes på den gamle nationalscene.

 8. Hvornår har Love Shop ikke været et soulband? Soulmusik er musik med sjæl.

 9. Det der med soulband kommer jeg aldrig til at forstå, Pastor. Men bortset fra det: Ja, det var stort – igen i aften. Danmarks bedste liveband (Minds er måske pt. oppe på siden af dem) trykker den af så Det Kongelige fik tilbagestrøget hår. Velspillende og sammenspillede. Bliver ikke større!! Tak for Fanden!!

Skriv et svar