Koncerten i Store Vega

9 ud af 10 stjerner bliver det til på musiksitet diskant.dk’s anmeldelse af Vega-koncerten, lørdag aften, der bl.a. bød på en stor og følelsesladet gæsteoptræden af selveste Henrik Hall. Under overskriften “Heksemester Unmack” opsummeres følgende:

“En yderst selvsikker Jens Unmack formåede lørdag aften at holde Vega tryllebundet i op mod to timer. Mixturen bød på Love Shop-nostalgi, politisk galle, usvigeligt sikre præstationer fra Unmack og band og et gensyn, der må have fået det til at løbe koldt ned af ryggen, ikke kun på inkarnerede Love Shop-fans, men på alle, der er til gamle venskaber og mundharpesoli.”

Læs hele anmeldelsen her

Aftenland Express-touren er iøvrigt indtil nu også blevet anmeldt med 5 ud af 6 stjerner i Gaffa, for koncerten sidste fredag på Voxhall, Århus. Ekstra Bladets Thomas Treo gav selvsamme oplevelse 3 stjerner. Nordjyske fandt – under overskriften “Unmack huggede Aalborg midt over” – næste aftens show på Studenterhuset i Aalborg til 5 ud af 6.

PS – Som efterskrift skal nævnes at både Politiken og Berlingske mandag giver 4 stjerner til Vega-oplevelsen.

6 tanker om “Koncerten i Store Vega”

 1. Jeg så også begge koncerter. Begge var de fantastiske, men ja, svære at sammenligne. Dels fordi der nu er et helt nyt album at tage numre fra, hvor der ved koncerten i Lille Vega kun var den første skive. Størrelsen har, som Doktoren siger, også en betydning, da det i Lille Vega nok var mere nærværende end i Store Vega, Store Vega havde så bare et minor touch mere af storslået rock n roll koncert.
  Og så var jeg også mere træt til koncerten i Lille Vega, end jeg var sidste lørdag.

 2. Politiken var i øvrigt på samme linje som Berlingske, savnede noget fandenivoldskhed. Jeg er enig med truleigh i, at Lille Vega oplevelsen i fjor var endnu større. Den var faktisk seks-stjernet. Den trykkede musikerne den virkeligt af. Men måske er Lille Vega bare en bedre scene til at opnå intense koncerter.

  Koncerten i lørdags var efter min mening til fem stjerner. Henrik Hall sikrer den sidste stjerne og en fremragende oplevelse.

  Men måske skal man ikke reklamere så meget med en koncert i Vega næste gang. Så kan vi håbe på Lille Vega. Så kan man måske også undgå nogle af de koncertgængere, der insisterer på at stå tæt på scenen, men vel at mærke kun stå, ikke bevæge sig ud af stedet, og sende sms´er og ringe fra mobiltelefoner konstant. Og så i øvrigt se småsure ud. De er med til at gøre, at sådan en ellers storslået aften trækkes lidt ned.

 3. Tja ved ikke har set begge de nævnte koncerter der nævnes i tråden her, og for mig at se er de begge fantastiske omend svære at sammenligne.

  For mig fremstår koncerten i Lille Vega som mindre i form af udtryk. Mindre spillested, mere intenst crowd, en mere fanden i voldsk Jens U endda (?), og dermed meget nærværende. en del undergrund over det faktisk.

  Til koncerten i Store Vega er udtrykket støre, større scene, større publikum, en Jens U der er ligeså veloplagt som altid men på en måde hviler mere i sig selv (?), og samtidig skal omstille sig til den store sal, og fremstår mere storslåen og vidtomfavnende (hold da op lyder poetisk)end koncerten i Lille Vega.

  Stadig to top notch nice koncerter.

 4. Jeg havde også den fantastiske koncert i Lille Vega for et års tid siden som reference, og måske er meget af oplevelsen så subjektiv, at jeg ikke kan eller bør sætte ord på hvad der manglede i lørdags for mig, for måske var det mig og ikke musikken. Så jeg lader den stå her.

 5. Berlingske har også anmeldt koncerten: 4 ud af 6 setjerner.

  Janus Køster mener ikke, at bandet brager ud over scenekanten. På trods af det mener jeg nu, det var en fremragende koncert, men jeg husker da også musikerne som noget mere fremtrædende ved Vega-koncerten i fjor…

  Og Henrik Hall. Fantastisk. Til næste turne er det måske Hilmers tur??? Og så vil der ikke være langt en genforening. Til dem der mener, det er urealistisk: Havde nogle måske forventet at se Brett og Butler i samme band igen?

 6. Jeg må sige, at benene blev slået væk under mig i lørdags !

  Fantastisk intens og stor oplevelse.

  Oplevede som aldrig før Jens U. komme helt ud over scenekanten og ind under huden. Gåsehuden bredte sig ukontrollabelt, da Henrik Hall dukkede op og man blev hensat til Loveshop-tiden…
  Slagterne leverede også intensitet af verdensklasse, velspillede, larmende på den gode måde, nærvær.

  Måtte lige sunde mig et øjeblik efter koncerten inden jeg var klar til at tøffe ud på landet igen i min lille bil.

  Topkarakter og stort tillykke med den præstation ! ! !

Skriv et svar