Tak som fanden!

Tak fra Love Shop til alle jer der kom ud over de sidste par uger og var med til at skabe store aftener og øjeblikke sammen med os i Aalborg, Kolding, Aarhus, Roskilde, Odense, København og København – syv fornøjelser af de helt store!

12 tanker om “Tak som fanden!”

 1. Det er os der takker. Tænk stadig at være på toppen her 20 år efter 1990.
  I dag ser egentlig også ret godt ud i dag.

 2. Gode billeder Christian.

  I øvrigt netop hjemvendt fra et arbejdsrelateret seminar, hvor en af deltagerne var Pia Larsen…… 😉

 3. Kom igen, Wenger knows…. Som Liverpool-supporter har jeg med tiden lært at ryste nederlagene af, INDEN koncerter…Ellers ville jeg stort set, ikke ha’ haft én eneste lækker koncertoplevelse de sidste 20 år 😉

  Til LS: For fanden, det er mig der takker.

  Glæder mig allerede til næste gang og til piger ligesom dig, med lange stærke ben….

 4. tak selv, for fanden

  selvom jeg ikke kunne høre mig fornøjet denne lorte lørdag. the gunners spolerede dagen/aftenen/natten/ugen/livet med det forsmædelige og unødvendige nederlag mod de unævnelige.
  forsøgte at indtage vega med fodboldføleserne fortrængt – forgæves. fornemmede noget stort på scenen bag de mange julebajere, (sødt og væmmeligt bryggerinonsens) men blev aldrig en del deraf. jo, jeg fik halsklump, da hall mundharmonikaede sig tilbage i lyset, og jo memory babe holder til liveudfoldelse. resten var ærgelse.

  mandag var stadig modvind men med et akutbehov for amager biorytmer. og hold da blæst for en energiindsprøjtning. the walkmen løb linen ud med relativt simple guitarfigurer, trommer med slag i, og sanger med stemme til alt. perfekt til mit mood. leveret af fire gymnasielærer-look alikes. så dem engang på hjemmebane i new york, men det var et helt andet band. tilbagelænet og ufarligt. mandagens modsætnig.

  hvad vil jeg med det her? tjah. måske et dumt undskyldningsforsøg for at møde uoplagt op til love shop.
  og væk var turen – uden at have nydt.

 5. Sender også tonsvis af tak retur – det er sgu’ os der takker for et par timers dejligt samvær i koncertsale rundt omkring i det danske land. Havde selv fornøjelsen i Kolding og Odense, og begge gange lyste og smittede bandets spilleglæde langt ud i salen.! Og et par fine sæt-lister oplevede jeg også. Med et solidt bagkatalog som Jeres, så vil der altid være sange at savne.

  Vi elsker Jer.! Lad der ikke gå alt for længe inden et gensyn 🙂

  Ps. Savnede T-shirts…

 6. Det er sgu mig, der takker.

  I en på mere end en måde mørk og kold tid, var det skønt med en masse små lyspunkter henover weekenden.

  Det var fantastiske øjeblikke: den hyperaktuelle ”Dit eget selvmord, ”Nordlys”, der understregede den gode søndagsstemning, den altid fremragende ”Fremmedlegionær” og ikke mindst det bevægende øjeblik, da Henrik entrede scenen og brølet fra publikum næsten fik taget på Vega til at lette.

  Tusind tak til alle både på og foran scenen for en fantastisk weekend. Love Goes On Forever!

 7. Jeg vil lige bringe endnu en efterspørgsel på en liste over hvad der blev spillet over anlægget før koncerterne i KBH.

Skriv et svar