Thåström kører igen

Okay, det her er fakta: Sidst Thåström optrådte live bliver næste weekend tre år siden, da han lukkede koncerterne for Centralmassivet (2017) ned en sensommeraften på Gröna Lund i Stockholm. Netop i dag er billetter blevet sat i salg til en ny stor tour, der kører 17 aftener i marts, april og maj til næste år. Touren hedder Dom Som Skiner Turné 2022 og tager sit udgangspunkt i det nye album, der meldes udgivelse på til november. Dog fåes allerede 24. september en forsmag i form af albummets første og endnu unavngivne single. Stil, produktion og mandskab? Ikke meget står klart endnu, kun at Ulf “Rockis” Ivarsson, Thåström’s faste kraftværk af en bassist, samt producer på tre af hans seneste fire albums, har trukket sig fra ‘alt som har med Thåström at gøre’, som Rockis selv udtrykker det. Og Danmark? Jo, torsdag d. 19 maj i Den Grå Hal på Christiania i København. Der er meget at se frem til. Her er hele tourplanen:

18. marts – Fyrishov, Uppsala 
19. marts – Saab Arena, Linköping
25. marts – KalmarSalen, Kalmar
26. marts – Brinova Arena, Karlskrona 
1. april – Värmekyrkan, Norrköping
2. april – Conventum, Örebro 
8. april – Nöjesfabriken, Karlstad 
9. april – Huskvarna Folkets Park, Huskvarna
22. april – Västerås Arena, Västerås
23. april – Magasinet, Falun
29. april – Väven, Umeå 
30. april – Sara Kulturhus, Skellefteå 
6. maj – Scandinavium, Göteborg 
7. maj – Spektrum, Oslo
19. maj – Den Grå Hal, København
20. maj – Malmö Arena, Malmö 
21. maj – Avicii Arena, Stockholm

5 tanker om “Thåström kører igen”

 1. Springsteen burde sagsøge dem for at stjæle hans sange. IMO er der dog kun to rigtigt gode sange, mens resten er grå og uvedkommende. Gad egentlig vide, hvorfor The Killers bliver ved med at udgive musik..

 2. Jeg har kun overfladisk hørt The Killers’ nye plade, Pressure Machine, men det står allerede klart ved første lyt, at det er deres bedste plade siden Sam’s Town.
  De har revet sider direkte ud af Bruce Springsteen-sangbogen, mere specifikt Nebraska-kapitlet, og det er jo Boss’ fineste kapitel, hvis man spørger mig.
  Ikke alle sange rammer lige rent på Pressure Machine, og første halvdel er klart stærkere end sidste halvdel,
  men Jens, du kan roligt hoppe på Killers-toget igen og få en behagelig tur.

  hele pladen kan høres her:
  https://www.youtube.com/playlist?list=PLxA687tYuMWibHj9KrnaXbwX_9S9v3wyL

 3. Det bliver i sandhed spændende med nyt fra verdens bedste Thåström….men også lidt ekstra, øhh, spændende, at Ulf “Rockis” Ivarsson har trukket sig!!! Det vidste jeg ikke!!?? Interne stridigheder? Og hvor mon det bringer lyden af Thåström hen???

Skriv et svar