7 tanker om “Tillykke til Nina Persson”

 1. Er der i øvrigt nogen der har lagt mærke til hvor meget Depeche Modes nye single ‘Precious’ minder om Cardigans fine ‘Erase/Rewind’ i lyden? Lidt ironisk at de begynder at lyde som de svenskere der forguder dem – der er heller ikke så lidt Kent over den sang…

 2. Er 100 % enig med dig Auster. “Long gone…” er en af mine favoritplader. De har dog udmeldt at deres nye album vil få en meget anderledes lyd end ovennævnte. Håber det bliver lige så godt..!!

 3. In my hubmle opinion stod Cardigans for en af 2003’s allerbedste plader med “Long Gone Before Daylight”. Åbningsnummeret “Communication” er lige fantastisk og hjerteskærende hver gang man hører det. Den afdæmpede country-stil klædte dem flot. Er spændt på det nye udspil. Stort forsinket tillykke her fra Odense!

 4. Tillykket til Nina.

  Ville bestemt ikke havde været en dårligere plade, hvis du havde tænkt over det lidt før Jens 🙂

 5. Kan kun synge med i dit foreløbige enmands kor. Tror bestemt hendes og din stemme ville klæde hinanden godt. Det sukkersøde møder wasa, fantastisk!

 6. Top 5-NinaPersson-øjeblikke:

  1. Appalachian Lullaby – Shudder To Think feat. Nina P.

  5. Paralyzed – The Cardigans

  3. I Can Buy You – A Camp

  4. For What It’s Worth – The Cardigans

  5. Som Glass – m. Fläskkvartetten feat. Nina P.

 7. Vi mødte Nina P mens Rocknroll blev arbejdet færdig i april/maj ovre i Malmö. Ærgede mig efterfølgende over at hun ikke kom til at synge med på Skovens Dybe Stille, som hendes fantastiske stemme ville have klædt.

  Cardigans har btw en ny single ude om et par uger, der hedder noget så langt som “I Need Some Fine Wine And You, You Need To Be Nicer”. Rocker hårdt og godt.

Skriv et svar