Top of the pops!

Vejen hjem fra rocknroll går i dag fredag direkte ind på salgshitlisten som #3, i hælene på henholdsvis TV-fænomenet Four Jacks og dem fra Coldplay. Det er jo fantastisk. Vi takker herfra med glæde:-D

13 tanker om “Top of the pops!”

  1. Jamen, så siger jeg “skål” Pastor! Gi’r gerne en fadbamse til Jens’ første koncert i Københavnsområdet………..formoder jeg kender dig på præstekraven?

  2. Ikke for at ødelægge festen – for jeg ønsker Jens og albummet ALT det bedste – men 4000 solgte………det tror jeg ikke på. Hvor kommer det tal fra?

    Pastor, en bajer på, at det rigtige tal er nærmere 400 end 4000!?

  3. Four Jacks var bl.a. John Mogensen og Otto Brandenburg – det er vist nogenlunde så langt fra et boyband, som man kan komme…

  4. Ja, det undrer også mig, for på den udgave, der blev sendt ud i ugentlige “nyhedsbrev” fra hitlisten.dk er #3 korrekt angivet :-/

  5. Hold da op! 4000 solgte eksemplarer på en uge og uden tv-reklamer… Så bliver næste skridt vel deltagelse i “Go’ aften Danmark”, “Hit med Sangen” og “Hvem vil være millionær” specialudgaven “Mig og mit booking-bureau”.

  6. Stort tilykke med det – velfortjent! Det er godt, at så mange har taget imod invitationen og er kommet med. Og behøver det stoppe her? Boybandet på førstepladsen kan vel godt vippes af pinden?!

  7. Det er i dén grad fortjent. Tillykke med placeringen. Håber det kan være med til at få folks øjne op for albummets åbenlyse kvaliteter.

Skriv et svar