Toyota Music

Ang. landets pt. mest eftetragtede kasettebånd vil jeg hermed foreslå at Pastoren – under skarp kontrol af en imaginær notarius publicus – foretager en regulær og fair lodtrækning om liebhavergenstanden. Må det bedste lod vinde!

PS – Stor tak til Yugo Star for Precious-linket. Er det ikke det bedste man har hørt fra DM i meget, meget lang tid!?! Der var måske lige Flood’s single-mix af Free Love fra sidste plade, men ellers…?

2 tanker om “Toyota Music”

  1. også vielen Dank herfra til Yugo stjernen, som lyste vej ud af min løben spidsrod mellem talrige dubiøse og oftest døde google-hits. Meget overbevisende og opløftende udslip – man skulle næsten tro, at Alan Wilder er vendt tilbage til tasterne, for vi er sågu tilbage ved forførende og tight lyd som på hans tid. Herligt at høre, at også DM har fundet Vejen Hjem!
    Og ganske smart markedsføring, eh? – selvom Mute selvfølgelig dementerer.

  2. Enig i din betragtning omkring Precious. Jeg fik bogstavelig talt kuldegysninger da jeg hørte nummeret. Man frygter at hver gang er sidste gang, når de udgiver numre, men igen-igen-igen slår de til, så det kan mærkes. Sunget med følt inderlighed, en rørende lille tekst og så smukt instrumenteret. Tilbage til elektrorødderne tilsat tidens trommebeats. Lyden af Kraftwerk svæver rundt om sangen. My preciousssss …

Skriv et svar