Vejen frem på rocknroll

Layout 1

Det er i disse timer præcis 10 år siden Webmaster Pastor åbnede denne blog med en post, der gjorde opmærksom på et par promoaktiviter i forbindelse med mit da spritnye soloalbum Vejen Hjem Fra Rocknroll. Og hvilken trafik det åbnede op for: 7.480 indlæg og 24.065 kommentarer er det til i dag blevet til. Havde aldrig tænkt så langt ud i fremtiden og forestillet mig en blog der skulle kunne fejre 10-års jubilæum. Bloggen opstod længe før Facebook og havde vel derfor dengang en langt mere aktiv kommentarflade, ligesom vores egne indlæg var anderledes ordrige, end de ofte små opdateringer, der præger siden i dag. Tillykke til jer og tillykke til os – med virtuel jordbærkage og hejst LS-Dannebrog – med den fælles rejse vi sammen har været og er på. Rock on!

11 tanker om “Vejen frem på rocknroll”

 1. Forsinket men stort tillykke med de 10 år. Mange. tak for ny inspiration og nostalgiske genhør.
  Hvis Vest Berlin er smuk, hvad er Øst Berlin så ….? 🙂

 2. Også et stort tillykke herfra. Jeg har kun været med et par år, men jeg må sige at mit musikliv er blevet beriget ret meget, både inspireret til pladekøb og interessante koncerter. Så jeg regner med at blive hængende lige så længe som bloggen lever.

  Og dét cover er altså en af mine favoritter. Dels er det et godt billede (især for os her på bloggen der ved at Berlin betyder meget forJens) , og så er der al historien om selve lufthavnen. Jeg nåede at flyve dertil et par gange, og det var altså helt specielt at svæve lavet ind over Berlin, og – mens man lander – nærmest at kunne følge med i hvad de omkringboende fik til aftensmad.

 3. Inviterer Jens og Pastoren mon til 10 års jubilæumsfest et sted? Det kan jo være, at det kun offentliggøres her på bloggen, og enhver form for deling på et medie bør være forbudt, så det kun er for brugere af bloggen 😉 Og god bedring med armen til webmasteren.

 4. Også et stort tillykke med 10 års fødselsdagen herfra. En altid udsøgt fornøjelse at besøge Jens’ og Pastorens blog, hvor mange gode tips og synspunkter om især musik, men også fodbold mv. er blevet rundkastet gennem årene. Bliv endelig ved!!

 5. …og glem ikke fodboldanalyserne. Forklaringerne på Liverpools op- og nedture mellem 2005 og 2015 samt opdateringer fra blandt andet tre VM- og to- EM-slutrunder i den periode kan også findes her…Måske skal det i bogform: Fodblog….fodbold 2005-2015 set af Jens Unmack (tv-mediet har jo opdaget han er en af landets skarpeste iagttagere af den herlige sport)

 6. Fantastisk billede fra legendariske og mytiske Tempelhof, bygget under et nazistisk/fascistisk styre og sidenhen symbol på friheden efter luftbroen. Jeg har været der et par gange, efter den endegyldigt lukkede i 2008. De laver nogle gode ture rundt i lufthavnen. Tillykke med de 10 år. Bloggen er både relevant i dag, men har også sin store værdi i det store arkiv. Altid sjovt at søge lidt. Hvad er Jens’ favoritalbum med Echo and the Bunnymen? Hvad ligger der i arkivet om Tom Petty and The Heartbreakers? Hvad mener Jens om “Hatful of Hollow? Er der nogensinde skrevet om Jesse Malin her på bloggen? Jeg kunne blive ved. Så samtidig med, at nye albums og tidsrelevante emner tages op, har bloggen sit eget liv i arkivet, begge dele til gavn for os “brugere” af denne herlige side. Keep on rocking in the free World.

 7. Også til lykke til Jens og bloggen herfra. Og det er stadig et fantastisk smukt foto (fra Tempelhof lufthavnen?), der pryder Vejen Hjem Fra Rocknroll.

 8. Tillykke med den runde dag for dette medie Jens og Pastoren. I kom et par år før Facebook bragede igennem. Og jeg regner med, at I naturligvis har som ambition at at bloggen http://www.jensunmack.dk fortsat lever, når Facebook er gået ned om et par år 🙂

Skriv et svar