skarpt hjørne

Et LS-album der starter med ‘Alle har en drøm at befri’, og lukker med det blidt sugende Henrik Hall-åndedrag ‘Du er kommet for at gå’, kan ikke være helt mislykket. Det her udkom dags dato for 20 år siden, stod først lidt i skyggen af Go!, men har siden fået sit helt eget liv. Stort tillykke, Anti – evig ungdom!

8 tanker om “skarpt hjørne”

 1. Et stort og stærkt album, som det tog mig lidt tid at finde ind i. Måske derfor det er en af favoritterne i dag…

 2. @Wenger Knows: var i Parken. Og det var altså stort og fantastisk. Kan ikke se grund til at sammenligne Minds med LS?! Kan vi ikke bare nyde begge, som er verdensklasse i hver deres ringhjørne? PS men i øvrigt hvad angår Nephew – enig, det er skrammel (glimt i øjet!!!!)

 3. hey joe

  det burde være den, der blev blæst ud over 50.000 i parken i aften…
  hvordan nephew og minds nogensinde overhalede indenom, er mig ubegribeligt – det er jo bare opdateret kliché og tv 2 -dog med vrøvletekster.
  men bare min mening selvfølgelig

 4. Må sige at i min bog er Anti meget højt rated. Har vel på en lidt underlig måde gået lidt under radaren, opfatter jeg. Meget ufortjent. Nu vil jeg nødig skulle ud i at nævne hvilke album jeg elsker mest i bagkataloget – som at skulle svare på hvilke af sine børn man elsker højest. Don’t ask that!!!

 5. Der kom med Anti en dysterhed over Love Shop, som vi ikke havde oplevet før. Synes på ingen måde den stod i skyggen af GO! (den skæbne tilfaldt i højere grad ‘Det løse liv’ for mig at se). Men endnu et (og meget anderledes end de tidligere) mesterværk af Hellig3konger.

  Albummets dysterhed passede fint med det efterår for 20 år siden. Det er som om, at den ikke kunne være udgivet et andet år end 2001, selvom bandet naturligvis ikke vidste, hvad der ventede, da I var i studiet. Og vi behøver ikke nævne, dagen efter udgivelsen.

  Ja, S.T.O.P skal vi da høre i næste måned 😉

 6. Tillykke, for faen!
  Husker at CD’en lå i en stor stak i Kvickly i Odense – det var alligevel et nyt syn!
  Og husker det som at den udkom på den nu skæbnesvangre dag 11. september – samme dag som Dylan’s Love and Theft.
  In any case, så var og er åbningsnummeret et højdepunkt, også live. Det samme gælder selvsagt også “Du er kommet får at gå”. Og kan det passe, at “S.T.O.P.” blev udgovet som CD-single inden albummet? Er ret sikker på, at jeg har den liggende et sted på loftet 🙂

Skriv et svar