Albums fra året der svandt

Så blev det igen tid til en samtale om et tungtvejende emne. I kan se hvad denne blogs forfattere talte om på en søndag i december på den side, der er vores aktuelle feature. Hvor på listen ligger Megan Thee Stallion mon? Det må I læse jer frem til.

Der er ikke meget, der går den rette vej for tiden, men mon ikke virksomheden bag Zoom undgår afskedigelser?

Og nå ja, – glædelig jul!

6 tanker om “Albums fra året der svandt”

 1. Min top 5 ser lidt anderledes ud end jeres, og det der undrer mig mest er fraværet af RVG. Eller har jeg overset noget?

 2. @ ulrich_27: Mine fire keepers fra Leithauser-albummets skuffende helhed er ‘Isabella’, ‘The Stars of Tomorrow’, ‘The Other Half’, men nok især ‘The Old King’, selvom hans børn og deres niecer vist efterhånden har opbrugt deres syngetid.

 3. jeg var også skuffet over Hamilton Leithauser’s plade, selv om det indeholder 4 suveræne sange – The Garbage Men, Isabella, Here They Come og The Stars of Tomorrow.

  Holder også meget af Muzz pladen.

 4. @ nc: Bright Eyes-albummet var overraskende godt (omend 4-5 numre + en RHCP-bassist for langt), det vil jeg ialfald medgive. Det burde have været nævnt.

  Misunder dig dit syn på Leithauser-albummet, som jeg forgæves har prøvet at arbejde med.

 5. Altid interessant med disse års-overblik, selvfølgelig baseret på ens personlige smag og nogle gange lidt tilfældige indblik og indfald. Derfor svært at kritisere, men hov da, Jens – hvad er nu det med Leithausers skrivekrampe? Kan slet ikke høre det – tværtimod, i min bog på Top 5 over årets plader. Derudover konstaterer jeg, at I overså Flaming Lips måske bedste album, og dem (2 stk.) der i hvert fald var Taylor Swifts klart bedste album. Og hvad med Jonathan Wilson, Phoebe Bridgers, Ruston Kelly, Fleet Foxes, Bright Eyes? Debatten kan begynde …

 6. Tak for Jeres syn/tilbageblik på 2020.
  Selvom Lana udsendte et album i 2020 (Violet Bent Backwards Over The Grass) er det okay ikke at nævne det. Det fylder mere i reolen end i hovedet.

  Glædelig jul og godt nytår til Jer.

Skriv et svar