Alex Turner, hurra!

Hvad gør man for at fortrænge Fiona Apple fra denne sides øverste placering? Man fejrer f.eks. Arctic Monkeys-frontmand Alex Turner’s 34-års fødselsdag i dag med en afspilning af hans og Miles Kane’s så veltemperede The Last Shadow Puppets-udgave af den helt unge David Bowie’s forholdsvis ukendte ‘In The Heat Of The Morning’…

7 tanker om “Alex Turner, hurra!”

  1. Nu hvor der har været kamp om den øverste placering, så er der en (i øvrigt trist) navnenyhed, jeg slet ikke har set omtalt her på siden. Og det er ikke fordi, jeg normalt påpeger, hvad der ikke omtales her, men det undrer mig dog, at det slet ikke er konstateret i dette ellers så Liverpool- og rock’n roll-begejstrede forum, at Gerry fra Gerry & The Pacemakers døde her i begyndelsen af januar

  2. Har Arctic Monkeys i virkeligheden ikke kun leveret to gode albums? Debuten og så “AM”. Resten er der saftsusemig meget fyld på.

  3. TLSP overgår Arctic Monkeys hver gang. Jeg vil også klart rangere Turners minialbum/soundtrack til Submarine meget højt.
    En anden anbefaling er Alexandra Saviours første album, der bærer et umiskendeligt Turner’sk præg.

    Åh, og så var der jo The Last Shadow Puppets i Vega efter det første album, hold nu k… en legendarisk koncert. Den er på min all-time top 5.

  4. Han er lidt ungdommelig sur på “When The Sun Goes Down” 😉

    Hvornår må vi tage diskussionen om at TLSP to albums er fuld på højde med i al fald de bedste AM albums?

Skriv et svar