Fiona Apple møder Mike Scott & Co.

Jeg skrev noget temmelig forbeholdent om Fiona Apples album Fetch The Bolt Cutters i mit tilbageblik over albums fra 2020. Her er hendes udgave af “The Whole Of The Moon”, den ikke helt ukendte sang af og med The Waterboys fra This Is The Sea. Udgaven er produceret af Tony Berg, der for mange år siden forgæves forsøgte sig som producer for The Replacements.

Er denne coverversion god? Jeg synes desværre, den er bedst, når man ignorerer billedsiden. Under alle omstændigheder bliver jeg aldrig helt så glad for Fiona Apples “jeg synes altså, I skal have at vide, at det er for dårligt”-vokal, som jeg nok burde være.

2 tanker om “Fiona Apple møder Mike Scott & Co.”

  1. Måske er det, vi har oplevet, den harmoni, der indtræffer, når en sur anmelder hører en lige så sur sanger?

  2. Forstår dig. Pastor. Fetch the Bolt Cutters må jeg desværre undisputed karakterisere som i særklasse det mest overratede album sidste år – ja, endda regnet længere, måske 10 år tilbage. Jeg har sågar i en form for selvpinsel tvunget mig selv til at høre det album 10 gange, for ligesom at prøve at se om jeg mon ikke, når nu alle anmeldere elsker det ubetinget, måske tager fejl. Men nej, det er desværre et nærmest historisk komplet fejlskud IMHO. Jeg må sige at jeg simpelthen står HELT af. Måske nogen her på denne musik-afficionada blog kunne forklare dette albums åbenlyse værdier?

Skriv et svar